ροή ειδήσεων

Ο Λεβέντης διαψεύδει τον Τσίπρα για την ημερομηνία εκλογών



Εκλογές πριν από τον Μάιο εκτίμησε ότι θα πραγματοποιηθούν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι η χώρα δεν θα αντέξει πέντε μήνες προεκλογική περίοδο και με το θέμα της ΠΓΔΜ ανοιχτό. Οι εκλογές, όπως είπε, θα γίνουν πολύ νωρίτερα από τον Μάιο του 2019.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ακόμη ότι η χώρα δεν έχει βγει από τα μνημόνια. «Μέχρι το 2060 πρέπει έχουμε πλεόνασμα 2,4%, μέχρι το 2022 3,5% και για 99 χρόνια υπερταμείο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που επιβουλεύονται την ΕΚ. «Οι κκ Τσίπρας και Μητσοτάκης, για διαφορετικούς λόγους, θέλουν την πολιτική εξόντωση της Ένωσης Κεντρώων. Ο κ. Τσίπρας με πρόθυμους και αποστάτες προσπαθεί να φτιάξει πλειοψηφία για να επικυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο κ Μητσοτάκης επιδιώκει πεντακομματική Βουλή για να φθάσει πιο κοντά στο όνειρο της αυτοδυναμίας» ανέφερε, προσθέτοντας πως «Η Ένωση Κεντρώων όμως θα χαλάσει τα σχέδιά τους, θα αγωνιστεί για να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών» ενώ, όπως είπε, θα μπει στη Βουλή ενισχυμένη σε εκλογικά ποσοστά.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Λεβέντης δήλωσε: «Δεν εγκαινίασαν μετρό αλλά κυλιόμενες σκάλες. Στόχος αυτών των κινήσεων είναι να σταματήσει η κατρακύλα των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα».

Τέλος, ο κ. Λεβέντης ευχήθηκε σε όλες και όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη για να αγωνιστούν για ένα καλύτερο μέλλον.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *