ροή ειδήσεων

Ο …αέρας πήρε τα Χριστούγεννα μπροστά στο Δημαρχείο διαλύοντας τα σπιτάκια



Προβλήματα με ηλεκτροδότηση, προβλήματα στους δρόμους, ο αέρας πήρε τα …Χριστούγεννα

Τις πρώτες ώρες του 2019 η ΔΕΗ έκανε ποδαρικό με διακοπή στην ηλεκτροδότηση για αρκετή ώρα σε διάφορες περιοχές της πόλης της Ρόδου, ιδιαίτερα έντονα ήταν τα προβλήματα στην οδό Ατταβύρου.

Από τους δυνατούς ανέμους τα περίπτερα των Χριστουγέννων στην πλατεία Δημαρχείου πήγαν κι ήρθαν! Δείτε τις φωτογραφίες, πώς οι άνεμοι τα κατέστρεψαν!

















Ακόμη κατολισθήσεις σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου ιδιαίτερα στον δρόμο προς Αγιο Νεκτάριο ενώ στην Κρεμαστή για λόγους ασφαλείας, οι οδηγοί περνούν έξω από τον οικισμό και όχι από τη γέφυρα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/1/19 14:45

    ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΝ ΤΑ ΣΤΕΙΝΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΑΕΡΑΣ. ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΑΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΑΚΑΚΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Ο ΓΥΦΤΟΣ. ΟΧΙ ΧΩΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορουσες εθελοντικα να ερθεις να τα στησεις εσυ με της αρχητεκτονικες σου γνωσεις και ολα θα ηταν τελεια! Τωρα εμεινα αστεγος..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/1/19 19:09

      Αν είσαι από τα θύματα που Νοίκιασαν σπιτάκι λυπάμαι πραγματικά για το τι συνέβη κ καλό θα ήταν να κινηθούν όλοι νομικά για να αποζημιωθούν.
      Όποιος τα έστησε πρέπει να ήταν πολύ επαγγελματίας για να στηρίξει τέτοιες κατασκευές με φελιζολ στην άσφαλτο.
      Μήπως ήταν ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου για τέτοια θέματα που πληρώνεται τον παχουλό μισθουλακο του για να παρέχει υπηρεσίες δοσίλογου κ να ακούει τα κουτσομπολιά στα καφενεία που γυρνάει όλη μερα κ να ενημερώνει τον ανώτερο του? Κ πάλι κρίμα για τους ανθρώπους που την πάτησαν ετσι....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/1/19 15:36

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Κ ΜΙΣΗ ΟΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/1/19 16:41

    να βρεθεί κάποιος υπεύθυνος να μας απαντήσει που εξαφανίστηκαν τα σπιτάκια κ το παγοδρόμιο που είχε αγοράσει ο ΠΟΔΡ κ ποιος είναι ο μάγκας αυτός που μετατρέπει σε τσιγγαναριο την πλατεία δημαρχείου με την ευλογια των αρχων . Ευτυχώς που δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός Γιατί σίγουρα ο κύριος υπεύθυνος του χριστουγεννιάτικου χωριού οχι ασφαλεια για αστική ευθυνη δεν έχει πληρώσει αλλά ούτε κ αποδείξεις κόβει στο παγοδρομιο.
    Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κρατους που ειναι? Θα πρέπει πάντως να τον ευχαριστήσουμε για τη μεγάλη διαφημιση που έκανε στη Ρόδο για τα Χριστούγεννα κ τα μεγάλα σχήματα που κατέβασε από Αθήνα για να μας ψυχαγωγησουν.
    Ειδική μνεία πρέπει να γίνει κ στον κοινωνικό χαρακτήρα της προσφοράς του ανωτερου κυρίου που κάθε χρόνο στην σύμβαση του δεσμεύεται να δώσει κουπόνια για δωρεάν παγοδρόμιο κλπ κ ποτέ δεν έχει λάβει η πρόνοια γνώση γι'αυτό ή κάποιος άπορος συμπολίτης μας τη χαρά να μπορέσει να πάρει τα παιδιά του να διασκεδάσουν κι αυτά.
    Ντροπή σε όλους μας που ανεχόμαστε τέτοια λαμόγια στον τόπο μας


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/1/19 16:52

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΡΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ ΣΑΝ ΡΟΔΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/1/19 16:55

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΛΩΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΑΝΩ ? ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΡ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/1/19 17:01

    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΩΛΟΣΠΙΤΑ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ Κ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/1/19 17:57

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ .....ΤΙΤΑΝΙΚΟ!!ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ Κ.ΛΟΥ!!ΟΛΑ ΧΑΡΤΙΝΑ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΑΕΡΑΚΙ!!!ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ!!!!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/1/19 18:37

    ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχει δωρο για σενα του χρονου! Εισουν κακο παιδι και πιπερι στο στομα με αυτα που λες! Ελεος αγιος ειμαι κανενας σεβασμος πια!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος1/1/19 18:45

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/1/19 18:49

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΝΤΕΚΟΡΑΤΕΡ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Κ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΛΙΣΜΑΤΟΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ Κ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΗ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/1/19 18:52

    Οποιος δήμαρχος κ να βγει όταν έχει στελεχη πεινασμένους κ συμβουλάτορες δημόσιους υπαλλήλους πιο αρπαχτικά ακόμη που υποκλίνονται για μερικά ψωροευρω μπροστά σε τύπους σαν τον Κρητικό
    Θα είναι μια από τα ίδια.
    Συγχαρητήρια στην προσπάθεια που έγινε στην Καλλιθέα για τα Χριστούγεννα. Αυτά να βλέπουν κάποιοι πρόεδροι κ να μένουν καλύτερα στο σπιτάκι τους ή άντε σε καμία υπηρεσία καθαριότητας όταν δεν έχουν ιδέα από πολιτισμό.
    Ο καθένας εκει που αποδίδει καλύτερα. Γιατί χωρίς να θέλω να θίξω τους υπαλλήλους που εργαζονται στην καθαριότητα, πρέπει οι πρόεδροι κ οι αντιδημαρχοι που έχουν τέτοια γλώσσα κ είναι έτσι γλυφτρονια να την αξιοποιούν κ να μας καθαρίζουν αντί να τη χρησιμοποιούν στο δήμαρχο για να τους τοποθετεί σε πόστα που ειναι ανίκανοι.
    Δυστυχώς η πρόβλεψη μου ότι το ""πάρτυ τώρα αρχιζει" ήταν σωστή με πρόεδρο Λ αντιπρόεδρο πολιτισμού τέτοιους γελοίους.
    Ας ελπίσουμε κάτι καλύτερο το 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/1/19 19:17

    Μια παροιμία λέει διαβολομαζεματα ανεμοσκορπισματα... Ετσι σε λίγα χρόνια θα γίνει όλο το νησί όσο κάνουν κουμάντο άτομα που κοιτάνε μόνο την τσέπη τους... Το τέλος θα είναι αργό και βασανιστικό ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/1/19 06:01

    Με παράδειγμα αυτό το γεγονός δεν υπάρχει τίποτα που η δημοτική αρχή αυτή να έχει τακτοποίηση σωστά μα τίποτα μόνο στους επικήδειους είναι αυτοί καλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/19 12:10

      ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ????ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΙΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΙΣΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος2/1/19 21:36

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΡΕ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΑΜΩ ΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΕΙ. ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΝΤΕΚΟΡ. ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/1/19 10:16

      ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΜΕ!!!ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΧΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος5/1/19 18:45

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ ΒΟΥΝΙΣΙΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΓΩ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΦΕΡΩ Κ ΤΡΑΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *