ροή ειδήσεων

«Κόλαφος» ο Στρατηγός Φ. Φράγκος: «Να είναι πλέον βέβαιοι ότι η νέμεσις είναι προ των πυλών…»



Όλοι οι Έλληνες βράζουν με τον Α. Τσίπρα ενώ την ίδια στιγμή, ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος βγαίνει μπροστά και στέλνει τελεσίγραφο στον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Aναλυτικά το κείμενό του:

«Ω Αφρων κύριε Τσίπρα ερήμην του Ελληνικού λαού με την μεγάλη του πλειοψηφία αντίθετη προχωράς στην έγκριση μιας ανύπαρκτης συμφωνίας αναγνωρισμένοι απο εμας ως μοναδικους Μακεδόνες τους Σκοπιανούς που ενισχύει τον αλυτρωτισμό τους!!!

Ο Μακεδόνας απο τη Βέροια ο Θεοχαρόπουλος βουλευτής της ποιας, της ΔΗΜΑΡ, με 383 ψήφους καθορίζει το μέλλον της Ελλάδος.. και ατυχώς δεν είναι μόνος βρέθηκαν ηλίθιοι πρόθυμοι, που για οφίτσια, υπουργικούς θώκους, αργομισθίες με ένα Σόρος να σκορπά εκατομμύρια δολάρια και να το επιβεβαιώνουν δυο πρώην κυβερνητικοί άσπονδοι φίλοι Καμμενος με Κοτζια, διχως να τους εγκαλεί άμεσα εισαγγελέας..

Η αγυρτεία και ο αμοραλισμός σε όλο του το.μεγαλείο, όταν ο Τσιπρας και η εθνομηδενιστικη παρέα του αγνοούν το 85-90% του Ελληνικού λαού που λέει ΟΧΙ στην επαίσχυντη συμφωνία και ως ετούτου έπρεπε να εφαρμοστεί το άρθρο 28 του συντάγματος όταν παραχωρείς εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα επιβάλλεται να ψηφιστεί από τα 3/5 της βουλής.

Οι Έλληνες βιώνουν τις χειρότερες στιγμές της Ελληνικής Δημοκρατίας γιατί άφρονες και κομπλεξικοί θεωρούν κατόρθωμα να ξεπουλούν την Ελληνική Μακεδονία. Ενω άλλοι δειλιάζουν και με μισόλογα και υπεκφυγές δεν καταγγέλουν το επιτελούμενο έγκλημα σε βάρος της Πατρίδος, χωρίς να τους εγκαλούν σε Συνταγματική τάξη δίχως και ο συνταγματολόγος Α.Ε.Προεδρος της Δημοκρατίας να παρεμβαίνει…


Να ναι πλέον βέβαιοι ότι η Νέμεσις είναι προ των πυλών…
Φ.Φράγκος»

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/1/19 17:07

    Γιατί Γουλη μου; Οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι μας,που τόσο φωναζες για το Ναι στο δημοψήφισμα και τελικά πήρες την απάντηση του κόσμου,ηταν υπέρ της συμφωνίας. Τι Γουλη μου; Ναι δε φωναζες; Πάρε το Ναι σου τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/1/19 21:27

      ΒΡΕ ΑΧΡΕΙΕ 5.Ο7 ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΧΛΕΥΑΣΕΙΣ..ΕΧΕΙ 28Ο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.-

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/1/19 23:38

      Τι έγινε 9:27; Τους πουλημένους πολιτικούς τους ξέρεις όλος ο κόσμος, ο στρατηγός αυτός χρόνια τον θαύμαζε ο κόσμος, αλλά φάνηκε ότι όλα είναι θέμα συμφέρον και λαϊκισμού, δηλαδή αχρείε εσύ λες ότι ψέματα είναι αυτά; Δεν ισχύει; Ξύπνα... Όποιος φωνάζει για ελευθερία είναι αυτός που είναι πιο δεσποτικός από όλους!
      Υ.Γ Και οι 300 καλοί είναι, μην βγάλουμε απέξω τα χρυσά μας τα καλόπαιδα , που μόνο φωνές είναι!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/1/19 15:41

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *