ροή ειδήσεων

Μυρίζουν εκλογές: Η απάντηση Τσίπρα σε Καμμένο και η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα

ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ



Στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην κυβέρνηση επιθυμούν να προετοιμάσουν τα επόμενα βήματά τους με τον Αλέξη Τσίπρα πάντως να απαντά σήμερα στον Καμμένο

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει αύριο, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 στις 12.00 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Είναι η πρώτη συνεδρίαση για το 2019 και σε αυτή αναμένεται να συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις και ο σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο διάστημα.

Φυσικά η συγκεκριμένη συνεδρίαση μπορεί να μην είναι έκτακτη αλλά έχει έντονη την οσμή των εκλογών μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να γίνει η τελευταία ψηφοφορία στα Σκόπια και ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος έχει ζητήσει τη σύγκληση της κοινοβουλευτικής του ομάδας για την ερχόμενη Τετάρτη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην κυβέρνηση επιθυμούν να προετοιμάσουν τα επόμενα βήματά τους με τον Αλέξη Τσίπρα πάντως να απαντά σήμερα εμμέσως πλην σαφώς στον Πάνο Καμμένο για τις προθέσεις του.

Συγκεκριμένα από την Σαμοθράκη όπου βρέθηκε τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Εντός της χώρας να στείλω το μήνυμα ότι μπροστά σε αυτό που εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι, και πιστεύω η πλειοψηφία των Ελλήνων, ως εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα, δεν πρόκειται, ούτε το έκανα τα 3,5 αυτά χρόνια, ούτε θα το κάνω ποτέ ως πρωθυπουργός, να δειλιάσω μπροστά στο κόστος ή στο ρίσκο. Θα υπερασπιστώ και θα υπερασπιστούμε αυτό που θεωρούμε και που είναι εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *