ροή ειδήσεων

ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών Ρόδου: Ο αγώνας συνεχίζεται!



Νόμος είναι το δίκιο μας


Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις αγωνιστικές διαδικασίες των προηγούμενων ημερών ενάντια στην τροπολογία των ¨απολύσεων¨ της κυβέρνησης. Φάνηκε ότι ο εκπαιδευτικός κόσμος και της περιοχής μας ,διαθέτει αγωνιστικά αντανακλαστικά και αντιμάχεται το άδικο.

Η συμμετοχή στις απεργίες, καθώς και τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν, ήταν πρωτοφανή για τα μέχρι πρότινος δεδομένα της περιοχής μας καθώς ήταν μαζικά και διέθεταν αγωνιστικό παλμό.


Η επαίσχυντη τροπολογία μπορεί να ψηφίστηκε από την κυβέρνηση ωστόσο δεν πρέπει να υπάρξει απογοήτευση και μοιρολατρία. Δεν απογοητευόμαστε και δεν εφησυχάζουμε!



Συνάδελφοι, ψηλά το κεφάλι!

Τίποτα δεν είναι τετελεσμένο, τα άδικα μέτρα δεν μπορεί να μείνουν για πολύ καιρό αλλά μπορούν να ανατραπούν με τον ανυποχώρητο αγώνα μας. Η ιστορία μας διδάσκει ότι νόμοι μπορεί να ψηφίζονται αλλά για το αν εφαρμόζονται ή όχι εξαρτάται από το λαό. Ο αγώνας συνεχίζεται και θα συνεχίζεται μέχρι τα σχολεία να γίνουν έτσι όπως τα ονειρευόμαστε κι έτσι όπως οι σύγχρονες ανάγκες επιτάσσουν.

Παλεύουμε για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων αναπληρωτών συναδέλφων μας που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση κι έχουν νιώσει στο πετσί τους την αδικία και τον εμπαιγμό από την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται.


Παλεύουμε για την ικανοποίηση των μορφωτικών αναγκών όλων των παιδιών. Αντιμαχόμαστε και καταδικάζουμε την πολιτική της ελαστικής εργασίας, της δουλειάς χωρίς δικαιώματα, τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. για φτηνούς και ευέλικτους εργαζόμενους.


Συνεχίζουμε πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά, μέσα από τη συμμετοχή μας στις συλλογικές διαδικασίες. Δυναμώνουμε τα σωματεία μας και παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας!

alfavita

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *