ροή ειδήσεων

Οι 11 ελληνικοί προορισμοί που επιλέγουν οι Ρώσοι



Οι Ρώσοι αποτελούν μία από τις πιο δυναμικές αγορές στο τουριστικό κομμάτι της χώρας, οι οποίοι επιλέγουν διάφορα σημεία της Ελλάδας για τις διακοπές τους και μάλιστα σε περιόδους εκτός τουριστικής αιχμής.

Οι προτιμήσεις τους, όπως αναφέρονται από την ένωση Ρώσων tour operators και τον ΕΟΤ Μόσχας, δεν περιορίζονται στο «πακέτο» ήλιος- θάλασσα, ενώ διευρύνονται αναλόγως με τις δραστηριότητες που έχει να τους προσφέρει ο κάθε προορισμός.

Ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς, λοιπόν, εμφανίζεται η Πελοπόννησος γενικότερα, με τη Μονεμβασιά και το Μυστρά σε κοντινή απόσταση να ακολουθούν. Ο Γερολιμένας στη Μάνη κεντρίζει το ενδιαφέρον με την άγρια ομορφιά του, ενώ τα Λουτρά Καΐάφα ενδείκνυνται για τουρισμό ευεξίας.

Η Αλόννησος με το μοναδικό οικοσύστημά της προσφέρεται για εναλλακτικό τουρισμό, ενώ η Μακεδονία με την Αριδαία και τα δημοφιλή λουτρά Πόζαρ και το Νυμφαίο, ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης, συγκεντρώνουν ένα μεγάλο ποσοστό προτίμησης.



Από τις επιλογές των Ρώσων δεν παραλείπεται το πανέμορφο Καστελόριζο, η «απόκοσμη» Σαμοθράκη και οι Φούρνοι Ικαρίας, ενώ από τα νησιά του Ιονίου διακρίνονται οι χαμηλών τόνων Παξοί.

Πηγή: newsbeast.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *