ροή ειδήσεων

Ρόδος - νέες αποκαλύψεις: Τι έδειξε το κινητό του 21χρονου – Πώς πίεζε τα κορίτσια

Ο 21χρονος Ροδίτης «ψάρευε» κοπέλες ακόμη και μετά τον φόνο!



Έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορουμένων
Συνέχιζαν να «ψαρεύουν» κορίτσια, ακόμη και μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που ήρθαν στο μετά την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, το άγριο έγκλημα στη Ρόδο που σόκαρε όλη την Ελλάδα.

Όπως προκύπτει οι δύο νέοι συνέχιζαν να «ψαρεύουν» κορίτσια, ακόμη και μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας. Από το κινητό του 21χρονου κατηγορούμενου προκύπτει ότι με επαναλαμβανόμενες κλήσεις και απανωτά μηνύματα πίεζε κοπέλες να συναντηθούν μαζί του.

Όταν μάλιστα κάποια από τα κορίτσια δεν ήθελε να συναντηθεί μαζί του εκείνος απαντούσε «εγώ θέλω όμως». Σύμφωνα με τις συνομιλίες που αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, ο 21χρονος τηλεφώνησε σε 24χρονη μία ημέρα πριν από τη δολοφονία της Τοπαλούδη και της πρότεινε ότι και στην άτυχη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε.

Την ημέρα του άγριου εγκλήματος τηλεφώνησε ξανά στην 24χρονη και της ζήτησε να συναντηθούν, αλλά εκείνη δεν ενέδωσε στις πιέσεις του. Επίσης, 18 ώρες μετά τον θάνατο της Τοπαλούδη, συνέχισε να επιμένει και πήρε ξανά την 24χρονη, προσπαθώντας να την πείσει, παρότι εκείνη του ζητούσε να μην την ξανακαλέσει. «Ηταν εκείνες τις ημέρες που ακόμη δεν είχαν συλληφθεί. Με καλούσε για να βρεθούμε, αλλά αρνιόμουν, έπαθα σοκ μόλις κατάλαβα ότι με έψαχνε μετά το έγκλημα. Δεν το περίμενα να γίνουν όλα αυτά», είπε η 24χρονη.



altsantiri.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *