ροή ειδήσεων

Μεγάλος κίνδυνος από το ασύρματο 5G : Ένα «τεράστιο πείραμα υγείας» που θα μπορούσε να προκαλέσει καρκίνο και παγκόσμια καταστροφή



Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η υπερσύγχρονη ευρυζωνική τεχνολογία, γνωστή ως 5G, μπορεί να προκαλέσει καρκίνο στους ανθρώπους και η χρήση του 5G δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα «τεράστιο πείραμα για την υγεία.»



Το 5G θα μπορούσε να είναι μια παγκόσμια καταστροφή που θα σκοτώσει άγρια ​​ζώα και που θα αλλάξει το μαγνητικό πεδίο της Γης σύμφωνα με σοκαριστικές αξιώσεις ενός ειδικού της τεχνολογίας.

Ο Arthur Robert Firstenberg είναι Αμερικανός συγγραφέας και ακτιβιστής για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και την υγεία. Στο βιβλίο του του 1997 «Microwaving Planet: Ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος της ασύρματης επανάστασης», ισχυρίστηκε:

«Ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών έχει καταστροφικές αποδείξεις σχετικά με την τεχνολογία του τουλάχιστον από το 1927.»

Ο Firstenberg ίδρυσε επίσης την ανεξάρτητη ομάδα εκστρατείας Task Force Phone Celluar και από το 1996 έχει υποστηρίξει σε πολυάριθμες δημοσιεύσεις ότι η ασύρματη τεχνολογία είναι επικίνδυνη.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Daily Star, ο Firstenberg έχει επίσης ξεκινήσει πρόσφατα μια ηλεκτρονική αναφορά που καλεί παγκόσμιες οργανώσεις, όπως τα Ηνωμένα Έθνη, την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) και την Ευρωπαϊκή Ένωση να «σταματήσουν επειγόντως την ανάπτυξη 5G», η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος. Στην πραγματικότητα, η Verizon ενεργοποίησε τα πρώτα δίκτυα 5G παγκοσμίως σε τέσσερις πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες: το Χιούστον, την Ινδιανάπολη, το Λος Άντζελες και το Σακραμέντο. Σύμφωνα με τον Firstenberg, τα ασύρματα δίκτυα είναι «επιβλαβή για τους ανθρώπους» και η ανάπτυξη της επόμενης γενιάς «ορίζεται ως έγκλημα» στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, όπως το δηλώνει στην ηλεκτρονική αναφορά.

Μιλώντας στο The Daily Star Online, ο Firstenberg είπε ότι αυτή η ανάπτυξη 5G είναι θανατηφόρα.

«Υπάρχει περίπου 20.000 δορυφόροι στην ατμόσφαιρα. Η FCC ενέκρινε το έργο Elon Musk για 12.000 δορυφόρους στις 15 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στα μέσα του 2019. Παίρνω αναφορές από διάφορα μέρη του κόσμου ότι κεραίες 5G έχουν ανεγερθεί παντού και οι άνθρωποι είναι ήδη άρρωστοι από αυτό που υπάρχει τώρα και ο πληθυσμός των εντόμων επηρεάζεται «, ανέφερε ο Firstenberg.

«Αυτό θα μπορούσε να εξελιχθεί σε παγκόσμια καταστροφή. Όταν οι πρώτοι δορυφόροι ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 για τα κινητά τηλέφωνα, την ημέρα που ξεκίνησαν οι άνθρωποι που ήταν ευαίσθητοι σε αυτά τα πράγματα, άρρωστησαν. Το ποσοστό θνησιμότητας αυξήθηκε επίσης στις ΗΠΑ κατά 5-10% και υπήρξαν αναφορές ότι τα πουλιά δεν πετούσαν. Οι άνθρωποι που το συνειδητοποίησαν περισσότερο ήταν οι εκτροφείς περιστεριών που απελευθέρωσαν τα πουλιά τους τα οποία δεν επέστρεψαν «, πρόσθεσε. Και αυτό ήταν όταν υπήρχαν μόνο 77 δορυφόροι, όχι 20.000.


Η αναφορά του Firstenberg αναφέρει:

Το 5G θα αυξήσει μαζικά την έκθεση σε ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (RF) περισσότερο από τα δίκτυα 2G, 3G και 4G για τις τηλεπικοινωνίες που ήδη υπάρχουν.

Η ακτινοβολία RF έχει αποδειχθεί επιβλαβής για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η ανάπτυξη του 5G αποτελεί ένα πείραμα για την ανθρωπότητα και το περιβάλλον που ορίζεται ως έγκλημα βάσει του διεθνούς δικαίου.

Παρά τη γενικευμένη άρνηση, η απόδειξη ότι η RF ακτινοβολία είναι επιβλαβής για την κάθε είδους ζωή είναι ήδη συντριπτική. Οι συσσωρευμένες κλινικές ενδείξεις ασθενών και τραυματισμένων ανθρώπων, πειραματικές ενδείξεις βλάβης σε DNA, κύτταρα και συστήματα οργάνων σε μια μεγάλη ποικιλία φυτών και ζώων και επιδημιολογικές ενδείξεις ότι οι κύριες ασθένειες του σύγχρονου πολιτισμού – καρκίνος, καρδιακές παθήσεις και διαβήτης – προκαλούνται σε μεγάλο βαθμό από την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση, αποτελεί μια βάση με πάνω από 10.000 μελέτες αξιολόγησης.

Πολλοί επιστήμονες πάντως απορρίπτουν τους ισχυρισμούς του Firstenberg. Ο ΠΟΥ δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις επιβλαβών επιπτώσεων από κινητά τηλέφωνα, παρά τις πολλές μελέτες που διεξήχθησαν τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Συνωμοσία ή θεωρία;

pentapostagma

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *