ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 78-88



Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 78-88 : Οι «πράσινοι» μ΄ έναν εκπληκτικό Μήτογλου πέρασαν από τη Ρόδο με 88-78 και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3 λεπτό του αγώνα προηγήθηκε με 3-10 με καλάθι του Βουγιούκα. Η απάντηση του Κολοσσού Ρόδου ήταν άμεση και με 4/5 τρίποντα προηγήθηκε με 12-10. Στη συνέχεια του δεκαλέπτου και οι δύο ομάδες ξέφευγαν για λίγο στο σκορ, αλλά δεν κατάφερναν να παγιώσουν το προβάδισμα τους. Το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τον Κολοσσό να προηγείται με 5 πόντους.






Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου οι «πράσινοι» μείωσαν σε 3 πόντους με καλάθι του Λούκας Λεκαβίτσιους, όμως η απάντηση του Κολοσσού ήταν άμεση και έτσι η διαφορά έμεινε στους 5 πόντους. Ο Κολοσσός συνέχισε να έχει πολύ καλή απόδοση, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μην μπορούν να μειώσουν. Στη συνέχεια του αγώνα με τρίποντο του Λεκαβίτσιους το «τριφύλλι» προηγήθηκε με 39-40. Με καλάθια τον Λεκαβίτσιους και Λάνγκφορντ ο Παναθηναϊκός πήρε αέρα πέντε πόντων με 41-46. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους πράσινους να είναι μπροστά στο σκορ με 43-47. Πρωταγωνιστής στο πρώτο αυτό ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό ο Ντίνος Μήτογλου, οποίος είχε κάνει ήδη double – double.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κολοσσός μείωσε σε 45-47. Οι «πράσινοι» όμως στη συνέχεια έχτισαν ένα δικό τους σερί και προηγήθηκαν με 8 πόντους για πρώτη φορά στο ματς. Οι δύο ομάδες ήταν σχετικά άστοχες με αποτέλεσμα να έχουν σκοράρει μόλις 10 πόντους στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Κολοσσός προσπαθούσε να μειώσει όμως οι «πράσινοι» κρατούσαν την διαφορά στο +8. Η διαφορά μετά από λίγο έφτασε στο +10 με καλάθι του Μήτογλου, ο οποίος είχε ήδη 13 πόντους και 12 ριμπάουντ. Δύο λεπτά πριν το τέλος του δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 10-0 και έφεραν το παιχνίδι στην ισοπαλία. Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός μ΄ένα γρήγορο 5-0 προηγήθηκε με 61-66 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ήταν ουσιαστικά τυπική διαδικασίας μια και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πάτησε γκάζι και ξέφυγε στο σκορ. Τρομερή εμφάνιση από τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος στις κρίσιμες στιγμές βγήκε μπροστά. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 78-88.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *