ροή ειδήσεων

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ



Την Κυριακή 27/01/2019 μετά από κάλεσμα της επιτροπής αγώνα κατοίκων Ν. Ρόδου πραγματοποιήθηκε συνέλευση κατοίκων των χωριών μας στο Γεννάδι για το γνωστό θέμα της υποστελέχωσης των υποδομών υγείας που απασχολεί για χρόνια την περιοχή μας.

Έγινε ενημέρωση για τις κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα η επιτροπή αγώνα και ακολούθησε πλούσια συζήτηση, στην οποία αναδείχτηκαν ακόμη μια φορά οι τραγικές ελείψεις σε προσωπικό αλλά και η αγανάκτηση των κατοίκων για την συστηματική αδιαφορία και κοροιδία των κυβερνήσεων και του υπουργείου υγείας παρά τις συνεχείς μας διαμαρτυρίες.

Στην συνέλευση παρευρέθηκε ο διευθυντής του κέντρου υγείας Αρχαγγέλου κ. Θανασιάς, νοσηλεύτριες και γιατροί από την περιοχή όπου με τις επιστημονικές τους γνώσεις για το θέμα βοήθησαν πολύ την συζήτηση και τόνισαν την σημασία εκτός από γιατρούς να προσληφθεί νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και να υπάρχει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γεννάδι. Επίσης παρευρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καρίκης, ο γραμμάτέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστολίδης και ο πρόεδρος της Κατταβιάς κ. Ζανετάκης.

Για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση από καλοθελητές, τονίζουμε πως δεν στέλνουμε ιδιαίτερες προσκλήσεις σε κανέναν αλλά οι συνελεύσεις που διοργανώνουμε είναι ανοικτές για οποιονδήποτε επιθυμεί να έρθει να παρακολουθήσει αλλά και να εκφράσει την άποψη του.

Οι αποφάσεις της συνέλευσης ήταν οι παρακάτω:
  1. Να μαζευτούν υπογραφές με αίτημα την άμεση πρόσληψη ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και διασωστών του ΕΚΑΒ ώστε να λειτουργούν το ιατρείο και το ασθενοφόρο στο Γεννάδι 365 ημέρες τον χρόνο σε 24ωρη βάση.
  2. Οι υπογραφές που θα μαζευτούν μαζί με τις περίπου χίλιες υπογραφές που μαζεύτηκαν το φθινόπωρο του 2017 με αίτημα την αναβάθμιση του ιατρείου Γενναδίου σε κέντρο υγείας, να παραδωθούν στον γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης δοιήκησης προκειμένου να τις μεταφέρει στην κυβέρνηση.
  3. Στην επόμενη συνέλευση που θα οριστεί από την γραμματεία της επιτροπής όταν πραγματοποιηθούν τα παραπάνω , να συζητηθεί εκτός από νέες ενέργειες για το θέμα της υγείας και τα προβλήματα των υποδομών ύδρευσης , άρδευσης και αποχέτευσης που αντιμετωπίζουν τα χωριά μας.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/2/19 10:35

    ΚΥΡΙΟΙ ΟΠΟΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!!ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *