ροή ειδήσεων

Το πρώτο τηλεφώνημα μετά το έγκλημα στη Ρόδο και τι κατέθεσε ο δικηγόρος

Η αποκάλυψη που έφερε στο «φως» η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου



Νέα στοιχεία βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο Ελένης Τοπαλούδη.

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν το παρελθόν των κατηγορουμένων καθώς και όσα έκαναν μετά την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.


Υπενθυμίζεται ότι στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει ένας ακόμη νεαρός, ο οποίος φαίνεται ότι έχει συγγενική σχέση με έναν από τους δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Σημειώνεται πως ακόμα δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αλλά τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από νέες καταθέσεις.
Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος που φέρεται να επικοινώνησε με τον Ροδίτη

Ο δικηγόρος που φέρεται να είναι το πρώτο πρόσωπο που επικοινώνησε ο Έλληνας κατηγορούμενος, μετά τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη, πήγε την Δευτέρα στην ανακρίτρια Ρόδου, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

Ο λόγος της επίσκεψής του, ήταν η αποκάλυψη που έφερε στο «φως» η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού τηλεφώνου του πατέρα του Ροδίτη (από το οποίο τηλεφώνησε ο κατηγορούμενος). Συγκεκριμένα, στις κλήσεις εμφανιζόταν να είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημα.

Στην ανακρίτρια, ο δικηγόρος επιβεβαίωσε ότι είχαν επικοινωνία, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι μίλησε με τον πατέρα του Ροδίτη για άλλη υπόθεση. Η υπόθεση αφορούσε στην διεκπεραίωση εκκρεμότητας που είχε ο πατέρας του Ροδίτη με την υπογραφή ενός μισθωτήριου σε κατάστημα των Πεύκων.
Οι 47 κλήσεις και το «κοινό μυστικό»

Όπως αποκαλύφτηκε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δύο κατηγορούμενων, ο Ροδίτης, από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του, πραγματοποίησε συνολικά 47 κλήσεις. Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα. Την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.

Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

«Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μιλώντας στο Star.



Φίλος του 21χρονου κατηγορούμενου είχε αποκαλύψει ότι η δράση του Ροδίτη ήταν κοινό μυστικό στο νησί.

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φίλος του Ροδίτη.

«Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένου της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε».

newsbeast

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *