ροή ειδήσεων

“Ο χαρακτηρισμός των Ροδιτών ως «ιθαγενών» αποτελεί την προσωπική σας άποψη κε Καμπουράκη. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια”



Σε απάντηση της δήθεν σκληρής ανακοίνωσης σας, σας καθιστούμε για άλλη μια φορά σαφές ότι οι εριστικές και κενές περιεχομένου δηλώσεις σας, χωρίς συγκεκριμένες και σαφείς προτάσεις δεν μπορούν να αποτελέσουν έδαφος πολιτικής αντιπαράθεσης.


Σε μια προσπάθεια να σας ενημερώσουμε (μολονότι βέβαια ουδέποτε ενδιαφερθήκατε να ενημερωθείτε), σας αναφέραμε μέρος των δράσεων και των αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Εάν δυσκολεύεστε να τις καταλάβετε αυτό είναι δικό σας πρόβλημα. Εάν όμως θέλετε πράγματι να “σώσετε” αυτόν τον τόπο, όπως συνεχώς διατείνεστε, θα ήταν προτιμότερο να διατυπώσετε ρεαλιστικές προτάσεις επί πραγματικών ζητημάτων και όχι να εκμηδενίζετε την προσπάθεια, τις δράσεις και τα έργα μας, με μοναδική αντιπρόταση τα όνειρα σας… και λόγια του αέρα.

Το ότι αποφασίσατε ξαφνικά την προηγούμενη Πέμπτη να φωτογραφηθείτε στο Λιμάνι της Ρόδου, βγαίνοντας από την «γυάλα» και την «απομόνωση» του 20ου ορόφου, συνοδεία τριών λιμουζίνων, δεν αναιρεί το γεγονός ότι και ως πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων, ουδέποτε δείξατε ενδιαφέρον ή έστω επισκεφθήκατε το Λιμάνι της πόλης μας.


Όσον αφοράτον απαράδεκτο χαρακτηρισμό των Ροδιτών ως «ιθαγενών» που εσείς ο ίδιος αποδώσατε, μην μας εμπλέκετε με τις προσωπικές σας απόψεις, τις οποίες εμείς καταδικάζουμε.

Τέλος δεν σας επιτρέπουμε να αναφέρεστε στο ύφος και το ήθος της παράταξής μας το οποίο γνωρίζει όλος ο Ροδιακός λαός. Φροντίστε να ελέγξετε το ύφος το ήθος, τα έργα και τις ημέρες των μελών της δικής σας παράταξης…

rodosreport.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *