ροή ειδήσεων

Υπάρχει Κύκλωμα Βιαστών κ Εκβιαστών στη Ρόδο; – Τα ρεπορτάζ, οι δηλώσεις, οι μαρτυρίες



Υπάρχει Κύκλωμα Βιαστών κ Εκβιαστών στη Ρόδο;

Αυτό το ερωτηματικό απασχολεί την τοπική κοινωνία που σοκαρισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις αλλά και τις συνεχείς αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα. Την ίδια ώρα, το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ, αποκαλύπτει πολλές ακόμη πτυχές, υποθέσεων που δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ και με αφορμή την ειδεχθή δολοφονία της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη αλλά και τον βιασμό μιας κοπέλας που ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.

Το ζήτημα είναι ΓΙΑΤΙ μέχρι σήμερα, όλα αυτά δεν έφτασαν ποτέ στην αστυνομία και στις αρχές, δεν έφτασαν ΠΟΤΕ στην δικαιοσύνη και σήμερα οι αποκαλύψεις λαμβάνουν, πλέον διαστάσεις χιονοστιβάδας.

Επιπλέον, η ΡΟΔΟΣ, παρουσιάζεται πλέον ως το Νησί των Βιαστών ενώ το θρίλερ συνεχίζεται.

Τι είχε δηλώσει ο πατέρας της Τοπαλούδη

Πριν συμβεί ότι τραγικό συνέβη στην κόρη μας είχα καταγγείλει ότι υπάρχει στη Ρόδο ένα κύκλωμα που βιάζει και εκβιάζει νεαρά κορίτσια είπε στην ΕΡΤ ο Γιάννης Τοπαλούδης πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

«Υπάρχει ένα απόστημα στη Ρόδο που πρέπει να σπάσει» σημείωσε. «Όχι μόνο αυτοί οι τρεις που είναι προφυλακισμένοι, αλλά ΟΛΟΙ όσοι εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να αναπαυθεί η ψυχούλα της κόρης μας,» είπε χαρακτηριστικά.

«Παρακαλώ τους γονείς και τα κορίτσια τους που ενδεχομένως υπέστησαν τα ίδια κατά την παραμονή τους στη Ρόδο να βγουν και να μιλήσουν» ζήτησε ο πατέρας της Ελένης.

Όσον αφορά στον 20χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη αλλά και για την υπόθεση του βιασμού της 19χρονης ΑμεΑ, μετά την απολογία του χθες επέστρεψε στη φυλακή.

Ο 20χρονος φέρεται να αρνήθηκε όλα όσα του καταλογίζονται και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οδηγήθηκε ξανά πίσω στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. (ερτ)

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΚΟΥΓΙΑΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζουν οι συνεντεύξεις των δικηγόρων κ.κ. Αλέξη Κούγια (οικογένεια Τοπαλούδη) και Άκη Δημητριάδη (του 21χρονου Ροδίτη) στην εκπομπή Checkpoint Alpha Tv. Επίσης μιλάει η δικηγόρος της κοπέλας που βιάστηκε, κα Μαρία Κρυκοπούλου.

H εκπομπή φέρνει στο προσκήνιο την δολοφονία της Τοπαλούδη, στη Ρόδο. Το «Checkpoint Alpha» ρίχνει φως και στο κύκλωμα των βιαστών και εκβιαστών που φαίνεται ότι υπάρχει στο νησί, μετά και την αποκάλυψη της 19χρονης κοπέλας με νοητική στέρηση.

Στη Γιάννα Παπαδάκου μιλά ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, καθώς και ο συνήγορος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε μια σπάνια εξομολόγηση, ανοίγει την καρδιά του και μιλά για την υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας.

Τέλος η εκπομπή, με αποστολή στη Ρόδο, προσεγγίζει τη νέα υπόθεση βιασμού της 19χρονης κοπέλας με προβλήματα νοητικής στέρησης και μιλά με τους συνηγόρους των κατηγορουμένων και στις δύο υποθέσεις.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *