ροή ειδήσεων

Αλλάζει όψη το αεροδρόμιο της Ρόδου (ΦΩΤΟ)


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται, από την Fraport, τα έργα που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα του αεροδρομίου «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» της Ρόδου, επιτρέποντας την διακίνηση μεγαλυτέρου αριθμού επιβατών και με πολύ καλύτερες υπηρεσίες, στην διάρκεια της τουριστικής περιόδου, που υπήρχαν κάθε χρόνο, πολλά και σοβαρά προβλήματα. Η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμη για το «ΔΙΑΓΟΡΑΣ», τόσο για τον τερματικό σταθμό, όσο και για την περιοχή ελεγχόμενης πρόσβασης. Αυτή τη στιγμή είναι υπό ανακατασκευή σχεδόν ολόκληρος ο χώρος στάθμευσης αεροσκαφών, που θα επιτρέψει παράλληλα και την αύξηση των αεροσκαφών που θα σταθμεύουν. 

Ταυτόχρονα, ανακατασκευάζεται πλήρως το εσωτερικό του ισογείου και των δύο αεροσταθμών και εγκαθίστανται και νέοι μεταφορείς αποσκευών, καθώς και συσκευές ελέγχου ασφαλείας, αποσκευών, κ.λπ.. Ολόκληρος ο παλαιός τερματικός σταθμός θα ανακαινισθεί με εγκατάσταση σύγχρονων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, διευρυμένους χώρους για εμπορικούς ελέγχους και ελέγχους ασφαλείας επιβατών, αλλά και νέα έπιπλα. Ο νέος τερματικός σταθμός έχει ήδη τροποποιηθεί για τη δημιουργία μεγαλύτερων χώρων για εμπορική ανάπτυξη, διευρυμένου χώρου για τον έλεγχο των επιβατών και μιας περιοχής ανοικτής πύλης. 

Η διαδικασία check–in και στους δύο σταθμούς θα βελτιωθεί σημαντικά και οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί, πριν από την υψηλή σεζόν του 2019, κατά την οποία το αεροδρόμιο «αναμένει», ρεκόρ κίνησης επιβατών. Τέλος, στον ευρύτερο χώρο του αεροδρομίου, διαμορφώνονται ο νέος πυροσβεστικός σταθμός και βοηθητικές εγκαταστάσεις, που αναμένεται να λειτουργήσουν πριν από το τέλος του επόμενου έτους. Το money-tourism.gr, βρέθηκε στο αεροδρόμιο και φωτογράφισε τις εργασίες, που βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Δείτε τις.





MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *