ροή ειδήσεων

ΔΑΝ Τήλου: σε όποιον φαντάρο παραπονιέται ο Διοικητής "θα ρίξει δύο κλωτσίδια να στρώσει";



Βρείτε τη διαφορά σε αυτούς που ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ φαντάρους στο Ελληνικό και Τουρκικό Στρατό!

Να χαίρεται ο ΑΓΕΣ Καμπάς και ο Υπουργός Άμυνας τους Βασανιστές στρατιωτικούς!

Καλησπέρα σας, είμαι γονιός ενός φαντάρου που είχε την "τύχη" να εκτελεί τη στρατιωτική του θητεία στην υπομονάδα παραμεθορίου ΔΑΝ Τήλου, μια από τις πιο μαύρες αυτή τη στιγμή μονάδες της χώρας.
Και την χαρακτηρίζω μαύρη διότι στη ΔΑΝ Τήλου συμβαίνουν πράγματα για τα οποία κανείς δεν γνωρίζει κάτι, καθώς επικρατεί κλίμα εκφοβισμού και κανένα στόμα δεν ανοίγει.

Θα σας παραθέσω κάποια γεγονότα και θα κλείσω με κάποια ερωτήματα.

Αρχικά η συγκεκριμένη υπομονάδα σε λίγο καιρό θα τελεί υπό συνθήκες εμπλοκής, και πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της οι οποίες καλύπτονται ημερησίως από 17 άτομα θα πρέπει να καλυφθούν από τους 16 εναπομείναντες φαντάρους. Αυτό σημαίνει διαρκής κούραση, μηδενικός ύπνος και μηδενικές ευκαιρίες να βρουν ελεύθερο χρόνο για διασκέδαση ή όποια άλλη δραστηριότητα οι φαντάροι.
Δεύτερον, την περίοδο των σχοινακίων, δηλαδή της διαμονής των φαντάρων για μια εβδομάδα σε σκηνές στην εξοχή, κατά τη διάρκεια μιας άσκησης κάποιοι φαντάροι εξέφρασαν παράπονα για πόνους στο πόδι, αφού επαναλάμβαναν για τρίτη φορά την άσκηση. Στο τέλος της άσκησης ο διοικητής "κύριος" Φουρίκης είπε στους φαντάρους ότι αν ξανά ακούσει κάποιο τέτοιο παράπονο, θα ρίξει στο φαντάρο δύο κλωτσίδια να στρώσει.
Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια μιας επιθεώρησης, ο διοικητής βρήκε σε ένα φωριαμό μια πλαστική τσάντα με άπλυτα τα οποία πέταξε στο πρόσωπο του φαντάρου που ανήκαν. Στην ίδια επιθεώρηση, έτριψε στο πρόσωπο αλλού φαντάρου το φάρμακο κατά των κοριών το οποίο βρισκόταν στο σίδερο των κρεβατιών, ουσία η οποία είναι άγνωστο αν επιτρέπεται καν να έρθει σε επαφή με το δέρμα.
Την ίδια μέρα ολοκλήρωσε το ρεσιτάλ κατάχρησης εξουσίας, όταν συγκέντρωσε όλους τους φαντάρους για να τους μιλήσει. Τότε ξεκίνησε να χαρακτηρίζει ένα συγκεκριμένο φαντάρο ως άχρηστο, παράδειγμα προς αποφυγήν για τους νεότερους φαντάρους, τον χαρακτήρισε ζόμπι, ότι δεν προσέφερε τίποτα στη μονάδα και παντελώς άχρηστο.
Και εδώ τίθενται με τη λογική του κάθε ένα μας μια σειρά ερωτημάτων.
Αρχικά, πως και γιατί το να υπηρετείς τη στρατιωτική σου θητεία σημαίνει ότι πρέπει να υποβάλλεις το σώμα σου σε ακραίες μορφές κούρασης και αϋπνίας, ειδικά όταν έχεις το περιθώριο να δώσεις ξεκούραση και ξέροντας πόσο μικρή είναι η δύναμη της υποομάδας σου.



Δεύτερον, με ποιο δικαίωμα ένας διοικητής μιας υπομονάδας σε ένα νησί που ζήτημα είναι να έχει 300 κατοίκους μόνιμους, μπορεί να φέρεται έτσι στον κάθε φαντάρο που ήρθε μακριά από το σπίτι του για να υπηρετήσει την πατρίδα.
Επίσης, κατά πόσο είναι νόμιμο πέραν από προσβλητικό το να προβεί ένας διοικητής σε τέτοιου είδους χειρονομίες προς φαντάρους, όπως το να τρίψει φάρμακο κατά των κοριών στο πρόσωπο τους ή να πετάει αντικείμενα στο πρόσωπο τους.
Κάνω έκκληση όλα αυτά να μην θαφτούν και να υπάρξει δικαιοσύνη για κάθε φαντάρο εκεί έξω.
Αν τα παιδιά αυτά ήταν παιδιά του "κυρίου" Φουρ θα ήθελε να τους φέρονται έτσι άραγε;
Ο νέος υπουργός Άμυνας γνωρίζει άραγε τι είδους άνθρωποι και με τι είδους συμπεριφορές ηγούνται των μονάδων του Ελληνικού Στρατού;
Τα συμπεράσματα δικά σας....
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437


http://diktiospartakos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/2/19 13:22

    και υστερα απο πολλες τετοιες αναφορες στα μμε τις περασμενες δεκαετιες, ο στρατος γινεται κολλεγιο οπου το μονο που νοιαζει τις διοικησεις ειναι να ικανοποιουν καθε αιτημα οποιουδηποτε οπλιτη θητειας, καταληγοντας να καταργειται η εκπαιδευση και η συντηρηση, μετατρεποντας την θητεια σε χαμενο χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΤΑ ΒΟΥΤΗΡΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γαμιας σου23/2/19 15:03

      Σιγα βρε εσυ αντρα πολλα βαρυ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/19 13:36

    Είσαι ο γονιός ενός φαντάρου ! Εσύ γιατί δεν έχες όνομα ??? Μόνο ο Διοικητής του γιού σου έχει όνομα ??? Μέχρι και οι κοριοί γελάνε με αυτό το άρθρο ! Να πάς στην αρμόδια αρχή και να καταθέσεις τον προβληματισμό σου αυτοπροσώπως τίμια και παντελονάτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γαμιας σου23/2/19 15:02

      Γιατι ρε βλακα εσυ τωρα γραφεις το ονομα σου? Που μιλας και ανωνυμα παλιοκεφτε

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/2/19 15:27

    Προς όλους τους γονείς και κυρίως τις μάνες.. Αφήστε τα παιδιά σας να δούνε και λίγο την δυσκολία δεν κάνει κακό.. Στην πραγματική ζωή μπροστά σε αυτά που γράφεται ως δυσκολίες θα είναι βουνό και εάν δεν έχουν μάθει να αντιμετωπίσουν δυσκολίες η καταλήξει δεν θα είναι εύκολη. Ο στρατός πλέον έχει αλλάξει η συμπεριφορά δεν έχει καμία σχέσει και δεν σας πάω πολλά χρόνια πίσω αλλα μια 10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/2/19 21:23

    Εγώ θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα προς το blog: όταν αναδημοσιεύετε ένα άρθρο το οποίο δεν αποκλείεται να είναι ανυπόστατο, γίνεστε συνεργοί στη διασπορά ψευδών ειδήσεων ή όχι; Το δίκτυο Σπάρτακος είναι γνωστό για την υπερβολή που δείχνει στις ειδήσεις του. Δεν θα έπρεπε να είσαστε λίγο προσεκτικότεροι όταν έχετε τέτοιες πηγές; Για παράδειγμα: επικοινωνήσατε με το "τέρας" διοικητή να δούμε τί λέει πριν τον κρεμάσετε μαζί με τον Σπάρτακο στα μανταλάκια του διαδικτύου; Και αν ναι, όπως οφείλατε, τί σας είπε, διότι δεν βλέπω πουθενά να αναφέρετε κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτι τέτοιοι ηγέτες του κώλου, αντί να αυξάνουν το φρόνημα των στρατευμένων τους μειώνουν το ηθικό μαζί με το φρόνημά τους , έχουν καταντήσει το στρατό ένα απέραντο μπουρδέλο, αυτό το μαλάκα το διοικητή κάποιος πρέπει να τον κάνει μαύρο στα τάκα τάκα και ακόμα πιο σύντομα να τον στείλουν στο σπίτι ή καλύτερα στα χωράφια του να πάει να βόσκει και να σκάβει γιατί για διοικητής δεν κάνει! εν καιρώ πολέμου αυτό θα φάνε πρώτα και μετά τους εχθρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά δεν ειναι τιποτα ... Μακαρι να ξανά υπηρετούσα ιδιαίτερα με τα τωρινά δεδομένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/2/19 07:02

      Πήγαινε στο άνω στρατόπαιδο. Από τον καναπέ κάνω και εγώ δεύτερη και τρίτη θητεία.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *