ροή ειδήσεων

Για την αύξηση των Τούρκων τουριστών προς τα νησιά

Συνάντηση της γενικής προξένου με τη διοίκηση της TURSAB



Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στη Σμύρνη Αργυρώ Παπούλια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Λέσβου "το νησί" συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Πρόεδρο Tolga Gencer και τον Αντιπρόεδρο Kıvanç Meriç της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων (TURSAB) Σμύρνης με τους οποίους και συζήτησε κοινές πρωτοβουλίες με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση των διμερών σχέσεων στον τομέα του τουρισμού.

«Στόχος μας η περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από την περιοχή των παραλίων προς τα μεγαλύτερα (Χίος, Λέσβος, Σάμος, Κως, Ρόδος), αλλά και τα μικρότερα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (Καστελόριζο, Λέρος, Σύμη, Πάτμος, Λειψοί κλπ).» σημειώνει σε ανάρτηση της στη σελίδα της σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης η κ. Παπούλια.

Παράλληλα έγινε αναφορά στην κοινή συνεργασία της TÜRSAB με τo Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας (HATTA) με στόχο το από κοινού άνοιγμα στις ανερχόμενες διεθνείς τουριστικές αγορές.



«Κλείνοντας εξέφρασα την ικανοποίηση μας για την προσεχή συνάντηση αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Χίου με τη Διοίκηση της TÜRSAB στη Σμύρνη. Αποτελεί πεποίθησή μας ότι μέσα από τη συνεργασία στον τομέα του τουρισμού οι λαοί έρχονται πιο κοντά. Ανακαλύπτουν ότι τους συνδέουν πολλά και ότι μέσα από την ειρηνική συνεργασία διασφαλίζονται αμοιβαία οφέλη» καταλήγει η κ Παπούλια.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *