ροή ειδήσεων

Ας μην αφήσουμε άλλο τα ετοιμόρροπα να επικρέμονται στο κεφάλι των ανυποψίαστων συνανθρώπων μας!



Την ώρα που στην Αθήνα, καταρρέουν παλιά σπίτια τα οποία βρίσκονται σε κεντρικές περιοχές της πόλης, βάζοντας σε σοβαρό κίνδυνο τον κόσμο που περνά από εκείνα τα σημεία, την ίδια στιγμή έρχονται στο μυαλό των Ροδιτών όλα εκείνα τα παλιά και εγκαταλελειμμένα σπίτια που βρίσκονται στο νησί μας!


Τα οποία, σημειωτέον, δεν είναι λίγα! Και πολύ περισσότερο δεν είναι «κρυμμένα» σε σημεία που να μην "φαίνονται"! Αντίθετα, βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους, και μάλιστα πολλά απ΄ αυτά αποτελούν «κίνδυνο-θάνατο»!

Άλλωστε, μέσα από τα κατά καιρούς δημοσιεύματά μας, το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές: Ότι, στην Κρεμαστή, (για παράδειγμα), υπάρχουν αρκετά παλιά, εγκαταλελειμμένα σπίτια, τα οποία θα έπρεπε οι αρμόδιοι να είχαν ήδη μεριμνήσει και να τα κατεδαφίσουν!




Και κανείς δεν αμφισβητεί, ότι το καμπανάκι έχει αρχίσει να χτυπά πιο έντονα, μετά από το γεγονός ορισμένα απ΄ αυτά τα ετοιμόρροπα σπίτια έχουν καταστεί πλέον άκρως επικίνδυνα.


"Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πέσουν πρώτα και μετά να πάνε να μαζέψουν τα μπάζα", μας είπε χαρακτηριστικά ένας κάτοικος της Κρεμαστής, ο οποίος μάλιστα, σαν παράδειγμα, μας υπέδειξε το ετοιμόρροπο σπίτι που βρίσκεται στην "στενωπό" της Κρεμαστής, κοντά στα δεύτερα φανάρια, όπου οι πέτρες άρχισαν να φεύγουν από το σπίτι και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να το δούμε να σωριάζεται στον δρόμο και να κλείνει την λεωφόρο Κρεμαστής!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *