ροή ειδήσεων

Αναβάθμιση της τουριστικής Ρόδου, με την εγκατάλειψη της Νέας Αγοράς και την εγκατάσταση πάγκων στους δρόμους.



Η Δημοτική αρχή παρόλες τις κατ’ επανάληψη εξαγγελίες και δηλώσεις της, για το πόσο την ενδιαφέρει η εμφάνιση της πόλης μας, παλινδρομεί με αντιφάσεις ανάμεσα σε λόγους και πράξεις.

Παραβλέποντας τους Νόμους 3377/2005 και 4264/2014 , που διέπουν το στάσιμο εμπόριο, προχωρεί στην χωροθέτηση των θέσεων των μικροπωλητών, σε σημεία που δεν είναι σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους του Ελληνικού κράτους, την ίδια στιγμή που το στεγασμένο υγιές εμπόριο, λίγα μέτρα πιο μακριά (Νέα Αγορά), βρίσκεται υπό έξωση και διωγμό.

Το νησί μας που αποτελεί την ναυαρχίδα του τουρισμού, θα έπρεπε να εμφανίζει την καλύτερη δυνατή εικόνα και να εμπνέει ευταξία και πολιτισμό.

Με αυτόν και μόνο το γνώμονα, θα έπρεπε να ενεργεί και να πράττει η Δημοτική Αρχή.

Ο Ροδιακός λαός έχει και μνήμη και κρίση και μπορεί να διακρίνει ποιες ενέργειες αναδεικνύουν και ποιες υποβαθμίζουν την εμφάνιση της πόλης αλλά και το τουριστικό προϊόν, για το οποίο όλοι πασχίζουμε και μοχθούμε να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Καλούμε έστω και την ύστατη ώρα τη Δημοτική Αρχή να ενεργήσει σύμφωνα με τον συμφέρον όλης της πόλης και όλων των πολιτών της.



Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *