ροή ειδήσεων

Προβληματισμός στην H&M: Αυξημένες oι πωλήσεις μεν, αργός ο ρυθμός δε



Η εταιρεία H&Μ εδώ και χρόνια έχει εγκαθιδρυθεί ως ένας μεγάλος όμιλος λιανικής πώλησης ενδυμάτων στην Ελλάδα, πετυχαίνοντας υψηλούς τζίρους και μεγάλα κέρδη.

Σύμφωνα ωστόσο με τα νέα στοιχεία που έδωσε ο πολυεθνικός όμιλος το έτος 2018 έκλεισε με αυξημένες καθαρές πωλήσεις, οι οποίες όμως κατέγραψαν χαμηλότερο ρυθμό (3%) έναντι των περασμένων ετών.

Ειδικότερα οι καθαρές πωλήσεις του ομίλου στη χώρα μας ανήλθαν σε περίπου 165,6 εκατ. ευρώ, ενώ στη χρήση του 2017 είχαν ανέλθει σε 153,25 εκατ. ευρώ.



Στη γειτονική Βουλγαρία, που ανήκει στην περιοχή ευθύνης της ελληνικής, οι καθαρές πωλήσεις ανήλθαν σε 61,2 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας άνοδο 9%.

Στην Κύπρο, επίσης περιοχή ευθύνης της ελληνικής θυγατρικής, οι καθαρές πωλήσεις του ενός καταστήματος της H&Μ που υπάρχει στη χώρα οι πωλήσεις κατέγραψαν υποχώρηση 7% , καθώς ανήλθαν σε 7,6 εκατ. ευρώ από 7,7 εκατ. ευρώ της προηγούμενης χρήσης.

Ο όμιλος H&M διαθέτει 35 καταστήματα σε 14 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Βέροια, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα, Κόρινθο και Χανιά.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *