ροή ειδήσεων

Δολοφονία Τοπαλούδη: Εξελίξεις «φωτιά» – Εμπλέκεται τέταρτο άτομο (video)



Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς και τον βιασμό της κοπέλας με νοητική στέρηση, αφού πιθανότατα εμπλέκεται και τέταρτο άτομο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που μετέδωσε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, εκτός από τον 21χρονο Ροδίτη, τον 19χρονο Αλβανό και τον 23χρονο Ρομά, φέρεται να εμπλέκεται και τέταρτο άτομο στις δύο υποθέσεις.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτό το άτομο πιθανότατα να έχει συγγενική σχέση με κάποιον εκ των κατηγορουμένων που είναι γνωστοί εδώ και καιρό, ενώ ερευνάται η σχέση των συμβάντων με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών της Ρόδου.


Δείτε το σχετικό βίντεο




Με ποιον μιλούσε δύο φορές τη μέρα ο 21χρονος Ροδίτης



Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μετά την άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του 21χρονου κατηγορούμενου από τη Ρόδο.

Όπως όλα δείχνουν, ο κατηγορούμενος, από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του έκανε 47 τηλεφωνικές κλήσεις. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 21χρονος μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα.

Την ημέρα της σύλληψής του φαίνεται να έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις. Ο 19χρονος φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

«Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ό,τι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο», είπε ο πατέρας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στο κανάλι του STAR.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 21χρονος από τη Ρόδο, ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, λίγες ώρες μετά το έγκλημα στο σπίτι του στους Πεύκους στέλνει μήνυμα σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου. Στις 10:11 το πρωί μιλούν στο τηλέφωνο και προφανώς ο Έλληνας ρωτάει για το τι πρέπει να κάνει.

Ο 19χρονος Αλβανός καλεί συνεχώς το τηλέφωνο γνωστού του προσώπου που αρχίζει από 6942… και φαίνεται ότι συνομιλούν στις 8:12 το πρωί, στις 8:45, 11:07 και 13:12. Και οι δύο συμπεριφέρονται στην πορεία σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Πριν και μετά το έγκλημα δεν έχουν μεταξύ τους καμία τηλεφωνική επικοινωνία. Οι έρευνες στις διαδικτυακές τους σελίδες, θα δείξει ότι επικοινωνούσαν μέσω messenger.

Η ανακρίτρια Ρόδου ζήτησε να εξεταστούν και οι δυο στις φυλακές Γρεβενών από ψυχίατρο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *