ροή ειδήσεων

Προμήθεια 32 οικίσκων για Ιατρεία σε όλα τα γήπεδα του νησιού



Η προμήθεια και εγκατάσταση 32 νέων Ιατρείων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ρόδου, όλων των κατηγοριών, αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα 15 Μαρτίου στα γραφεία της ΕΠΣΔ, παρουσία του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης. 

Συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ Γιώργο Πόκκια και Σάββα Καλαθενό, ο κ. Χατζηδιάκος ενημέρωσε τα μέλη της ΕΠΣΔ, για την εξέλιξη της πορείας των αθλητικών έργων που έχουν προταθεί -ενταχθεί στο πρόγραμμα Φιλόδημος, όπως: η έναρξη εργασιών (εντός της προσεχούς εβδομάδας) συντήρησης των τοιχείων περιμετρικά του Εθνικού Σταδίου Ρόδου «Διαγόρας» και η αντικατάστασης του ηλεκτροφωτισμού, η κατασκευή νέας εξέδρας στο γήπεδο Αγ. Ισιδώρου, η τοποθέτηση τάπητα στο γήπεδο Διμυλιάς – Ελεούσας, η υποβολή πρότασης για την κατασκευή προπονητηρίου 7Χ7 στους Αγίου Αποστόλους… Επιπρόσθετα ο Δήμαρχος Ρόδου, αναφέρθηκε στην πιλοτική αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού του αθλητικού Κέντρου στο Καρακόνερο, με τη χρήση νέων λαμπτήρων LED. 




Ακολούθησε εκτενής συζήτηση βάσει της πρότασης που κατέθεσε η ΕΠΣΔ για την τοποθέτηση 32 νέων προκατασκευασμένων νέων Ιατρείων, διαστάσεων 6 τετραγωνικών μέτρων, στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του νησιού. Ο Δήμος Ρόδου ήδη ξεκίνησε τη διαδικασία προμήθειας των Ιατρείων τα οποία θα παρέχει μέσω του ΔΟΠΑΡ, στα αθλητικά σωματεία της Ρόδου, κατόπιν εισηγήσεων της ΕΠΣΔ , βάσει την αναγκαιότητα όπως αυτή έχει καταγραφεί. 

Στη συνάντηση εργασίας της ΕΠΣΔ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης με τους συνεργάτες του: Θεοδόση Στεφανάκη, Τάσο Στεργενάκη, Μιχάλη Αδαμάκη, Χρυσόστομο Ψέλλα, Δήμο Λουιζίδη, Γιάννη Μακρόπουλο και Νίκο Άγα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *