ροή ειδήσεων

Ξεσηκωμός στις Ειδικές Δυνάμεις – Στηρίζουν τον Αλεξιπτωτιστή, Ε.Μπούχλη και βροντοφωνάζουν «Μακεδονία Ξακουστή» στην κυβέρνηση



Καταδρομείς αντιδρώντας στην εκδίωξη του συναδέλφου τους έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτική ηγεσία, τραγουδώντας μαζικά το «Μακεδονία Ξακουστή»!

Μετά την αποβολή του Κρητικού καταδρομέας, Εμμανουήλ Μπουχλή, από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών, επειδή τραγούδησε το εν λόγω εμβατήριο, επικράτησε οργή και σύγχυση για την απόφαση του ΓΕΣ και τη «βιτρίνα» της παραβίασης κανόνων ασφαλείας.

Οι Ειδικές Δυνάμεις έχουν ενοχληθεί σφοδρώς από την αντιμετώπιση του Εμμανουήλ Μπούχλη ο οποίος τιμωρείται επειδή τραγούδησε το γνωστό πατριωτικό εμβατήριο εν ώρα άλματος κατά την εκπλήρωση του σχολείου της ΣΒΕΑ.

Δείτε το βίντεο:



Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο καταδρομέας Εμμανουήλ Μπούχλης, είχε σχολιάσει τον θόρυβο που προκλήθηκε από το βίντεο που ο ίδιος ανήρτησε στα κοιωνικά δίκτυα και τον εμφανίζει να τραγουδάει το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιεί άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.

Ο ίδιος δηλώνει πως σέβεται και τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές του και πως με την πράξη του δεν ατίμωσε και δεν ντρόπιασε κανέναν.




Μάλιστα, κάνει γνωστό πως έχει ήδη λάβει το πτυχίο του αλεξιπτωτιστή, όπως και την «πουλάδα» αναγνωριστικό της εκπαίδευσής του.

H απόφαση του ΓΕΣ υποτίθεται ότι στηρίζεται στο γεγονός της παραβίασης των κανόνων ασφαλείας αλλά αυτό δεν ισχύει καθώς εδώ και δεκαετίες οι αλεξιπτωτιστές βγάζουν φωτογραφίες κατά την διάρκεια των αλμάτων τους και φυσικά τα τελευταία χρόνια που είναι εφικτό τραβάνε και βίντεο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *