ροή ειδήσεων

Γιάννης Τοπαλούδης: «Κρύβουν την αλήθεια οι τρεις βιαστές»



Σε νέες αποκαλύψεις προχωρά ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, καταγγέλλοντας ότι η μητέρα ενός εκ των τριών φερόμενων ως βιαστών της κόρης του γνώριζε για την ύπαρξη του «ροζ» βίντεο.

«Η Ελένη είχε εκμυστηρευτεί στις φίλες της ότι επικοινώνησε με τη μητέρα ενός εκ των βιαστών της και η ίδια της είπε να μη στενοχωριέται και ότι θα έλεγε στον γιο της να αποσύρει το βίντεο. Άρα, ήξερε για το βίντεο και κάλυπτε τον γιο της. Άλλωστε, δεν της το αρνήθηκε. Υπάρχουν μαρτυρίες των φιλενάδων της γι’ αυτή τη συνομιλία», αναφέρει ο Γιάννης Τοπαλούδης στη «Realnews».


Λίγες ώρες μετά την κατάθεση των τριών νεαρών στην Ασφάλεια του νησιού, όπου αρνήθηκαν τόσο τον βιασμό όσο και την παράνομη μαγνητοσκόπηση, ο πατέρας της 21χρονης Ελένης επιμένει ότι το εν λόγω βίντεο όχι μόνο τραβήχτηκε, αλλά ανέβηκε και στο διαδίκτυο. «Κρύβουν την αλήθεια οι τρεις βιαστές», λέει ο κ. Τοπαλούδης, «τι άλλο θα μπορούσαν να πουν....

Φυσικό και επόμενο ήταν να μην παραδεχθούν τα όσα έγιναν. Από τη στιγμή που δεν είναι ζωντανό το κορίτσι μας, για να πει τι ακριβώς συνέβη, τα «ποντίκια» χορεύουν όπως θέλουν.

Δεν πήγε στα καλά καθούμενα η κόρη μου στην Αστυνομία, μια εβδομάδα μετά το συμβάν. Δεν θέλουμε να αποδυθούμε σε «κυνήγι μαγισσών».

Οφείλουμε, όμως, ως γονείς να παλεύουμε για την αλήθεια. Από εκεί και πέρα, τι θα βγει από αυτή τη διαδικασία είναι άλλο θέμα».

Την ίδια στιγμή, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δύο από τις τέσσερις φίλες της φοιτήτριας φέρονται να έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών στους αρχικούς ισχυρισμούς ότι η Ελένη εκείνο το βράδυ έπεσε θύμα βιασμού. «Άλλαξε συμπεριφορά και είχε εμμονή με αυτό το βίντεο», φέρεται να ισχυρίστηκε μία από τις κοπέλες. Αναφερόμενος στην αλλαγή που φέρονται να έχουν κάνει στις καταθέσεις τους οι δύο φίλες της Ελένης, ο κ. Τοπαλούδης σημειώνει με νόημα: «Τι να σχολιάσω... Όταν οι αρχικές τους καταθέσεις ήταν άλλες και τις άλλαξαν, προφανώς κάτι συνέβη. Υπήρξαν κάποιες πιέσεις. Μπορεί και να απειλούνται. Οποιοσδήποτε γονιός αυτό θα σκεφτόταν. Οι δύο κοπέλες είναι στη Ρόδο και μόνο που τους βλέπουν αρκεί για να φοβούνται. Δεν θα ήθελα να σκεφτώ άλλα σενάρια».




Σημειώνεται ότι οι τρεις ύποπτοι, ηλικίας 19, 22 και 23 ετών, κατέθεσαν στην Ασφάλεια Ρόδου την περασμένη Τρίτη και ισχυρίστηκαν ότι δεν βίασαν τη φοιτήτρια, ενώ έκαναν πλάκα ότι τραβούσαν βίντεο.

Μάλιστα, αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι μετά τη συνεύρεσή τους με τη φοιτήτρια, που όπως υποστήριξαν ήταν με τη θέλησή της, την εκβίαζαν για να μην πάει στην Αστυνομία.

zougla.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *