ροή ειδήσεων

Νέες πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Ρόδο!



Στον απόηχο της ολοκλήρωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στα περισσότερα χωριά του νησιού της Ρόδου, ο ΔΟΠΑΡ συνεχίζει την δραστηριότητά του, με νέες πολιτιστικές δράσεις και μέσα στον Μάρτιο.


Συγκεκριμένα:

• Στις 23 και 24 Μαρτίου 2019, θα πραγματοποιήσει ως συνδιοργανωτής την «10η Γιορτή της Ελιάς» στα Λάερμα με τον Σύλλογο Γυναικών Λαέρμων ο «Άης Γιώργης».

• Στις 23 Μαρτίου 2019 διοργανώνει εκδήλωση με τον Σύλλογο Πελοποννησίων «Ο Μωριάς» στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου και ώρα 6.30μ.μ., με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου, 25ης Μαρτίου.

• Στο πλαίσιο των θεατρικών παραστάσεων, με την θεατρική ομάδα «Theorion» του συλλόγου Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας», ο ΔΟΠΑΡ στηρίζει, την παράσταση «Ο ανύπαρκτος σύζυγος» -μια από τις λιγότερο γνωστές κωμωδίες του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μάνη. Οι παραστάσεις θα δοθούν από τις 22 έως τις 25 Μαρτίου 2019. Προσέλευση: στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Ωρίωνα» (επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο Παραδείσι) ώρα 8.30μ.μ.






Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, κ. Στέφανος Κυριαζής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο ΔΟΠΑΡ, στο πλαίσιο της διοργάνωσης και στήριξης του Πολιτισμού μας και της προώθησης του πολιτιστικού μας προϊόντος σε όλο το νησί της Ρόδου, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στα περισσότερα χωριά της Ρόδου.

Συνεχίζουμε τις δράσεις μας και το επόμενο δίμηνο, ενώ βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας περιόδου. Στόχος του ΔΟΠΑΡ και του Δήμου Ρόδου είναι η προώθηση του Πολιτισμού σε όλο το νησί, σε κάθε χωριό και κοινότητα, αλλά και η πραγματοποίηση μεγάλων εκδηλώσεων, που τόσο ανάγκη έχει η Ρόδος».


ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΠΑΡ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/3/19 16:14

    ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ? ΧΑ ΧΑ ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ Η ΤΙΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. ΚΡΙΜΑ Η ΡΟΔΟΣ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ Κ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΛΕΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΩΛΟΘΕΣΗ Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/3/19 19:27

    Το καρναβάλι της Κρεμαστής ήταν ότι χειρότερο έχω δει . Άρματα δεν είχε, σκετσακια κωμικά δεν είχε, μόνο κάποια παιδάκια με στολές περνούσαν μπροστά απ το κόσμο. Κάποιος Μερκούρης και καλά έκανε παρουσίαση, αλλά ήταν μόνο παρουσίαση των χορηγών. Τι φταίει και αυτός; Αφού δεν υπήρχαν θέματα να παρουσιάσει. Μετανιώσαμε που πήγαμε. Να μας γίνει μάθημα να μην πιστεύουμε πια ότι διαφημίζουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Δράσεις και σαχλαμάρες. ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/3/19 08:46

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Κ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/3/19 10:36

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ; ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!! ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ............ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΙΔΩΜΕΝ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *