ροή ειδήσεων

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Είμαι αθώος» δήλωσε για πρώτη φορά ο Ροδίτης - βιντεο



Ο 21χρονος έδειξε ως αποκλειστικό υπεύθυνο της δολοφονίας τον 19χρονο Αλβανό.


«Είμαι αθώος» δήλωσε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες o Ροδίτης που κατηγορείται για τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.


Ο 21χρονος κατέθεσε νέα στοιχεία και προσωπικά δεδομένα φωτογραφίζοντας ως μοναδικό ένοχο για το έγκλημα τον 19χρονο συγκατηγορούμενό του.


«Μανώλη είσαι αθώος;» ρωτάται. «Αθώος» φώναξε πολλές φορές προς τις κάμερες ο 21χρονος δείχνοντας τον 19χρονο Αλβανό ως αποκλειστικό υπεύθυνο της δολοφονίας.

Κατά τη δεύτερη είσοδο του στο γραφείο της ανακρίτριας έδειξε διαφορετικό πρόσωπο, δεν ήταν προκλητικός ή ειρωνικός, έμοιαζε σκεφτικός, ήταν λιγομίλητος, ενώ αυτήν τη φορά συνοδευόμενος από δικηγόρο άφησε κατά μέρους τους αστεϊσμούς της προηγούμενης συνάντησής τους και πιο συνεργάσιμος παρέδωσε τους κωδικούς πρόσβασης σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και τον κωδικό που ξεκλειδώνει το προφίλ του στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται. Έχει εκδηλώσει κυκλοθυμική συμπεριφορά, αρνείται να μιλήσει στους γονείς του και έχει κλειστεί στον εαυτό του, ενώ άλλες φορές δείχνει να μην έχει κατανοήσει τη σοβαρότητα των κατηγοριών που τον βαραίνουν. Η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη θεωρεί ότι αυτή η συμπεριφορά είναι επιμελώς επιτηδευμένη για να πέσει στα μαλακά.


«Θα προσπαθήσουν να κάνουν το καθετί για να πέσουν στα μαλακά. Θα το παίξουν και τρελοί, θα το παίξουν και 'γω δεν ξέρω τι, οτιδήποτε χρειαστεί για να γλιτώσουν! Όταν κάποιος έχει το μυαλό κότας, ή το μυαλό ενός βιαστή και μόνο, από εκεί και μετά για να γίνουν κάποια πράγματα και να σβηστούν κάποια πράγματα, έγιναν με την καθοδήγηση κάποιων,. Συγγενών, φίλων δικηγόρων κτλ» είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.




Πηγή: ethnos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *