ροή ειδήσεων

Προς υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες



Αναγνώστης: Απευθύνομαι στον ήδη υπάρχον Δήμαρχο και Περιφερειάρχη και στους νέους Περιφερειάρχες και Δημάρχους που διεκδικούν μία θέση στο Δήμο ή στην Περιφέρεια.
Δεν ξέρω αν πρέπει να σας εμπιστευτώ ,δεν ξέρω αν υπάρχει ελπίδα αν θα δούμε κάτι καλύτερο σε αυτό τον τόπο που όλο τάζουνε, πολλά ακούγονται και στο τέλος όταν κάνουμε το λογαριασμό δεν βλέπουμε αυτά που θέλουμε να δούμε ως πολίτες.

Γιατί ξανά ζητάτε την ψήφο του ροδιακού λαού;;; Εφόσον δεν είστε ικανοί να υπηρετήσετε τα συμφέροντα του Ροδιακού λαού. Όταν υπάρχουν άθλιες υποδομές ,από τα λιμάνια μας ,τα πάρκα μας ,τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας, παραλίες με τις διαλυμένες καντίνες, περπατήστε κάτω από το καζίνο και κάτω από το Grand Hotel για να τις δείτε. Δρόμοι με πάρα πολλές λακκούβες, το βαρελάκι το παλιό της Τροχαίας του 1980, χωρίς επαρκή φωτισμό σε πάρα πολλά σημεία της πόλης,ίντερνετ δεν υπάρχει πουθενά στην πόλη της Ρόδου, free και δωρεάν για να ενημερωθεί ο κόσμος ,οι τουρίστες μας ,πάρκινγκ τόσα χρόνια που δεν έχετε μεριμνήσει να κάνετε ,τα φανάρια δουλεύουν δεν δουλεύουν .Γενικά δεν ξέρετε να διοικείσετε ,την μια καταργείτε τη Δημοτική Αστυνομία και την άλλη να την επαναφέρετε ,σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/3/19 12:06

    ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ!!ΕΜΕΙΣ ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ!!
    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντισθένης, "Το της πόλεως όλης ήθος ομοιούται τοις άρχουσιν"


    Με λίγα λόγια, " το ήθος των πολιτών είναι το ίδιο με αυτών που τους κυβερνούν", τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή; Λαμόγια είμαστε, λαμόγια πολιτικούς βγάζουμε, ως και φασίστες Νεοναζί έχουμε στο "κυνο-βούλιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/3/19 23:08

    Οι γενικές έννοιες κατά τον Αντισθένη είναι ανύπαρκτες (ίππον μεν ορώ, ιππόττητα δε ουκ ορώ) κάθε δε έννοια εννοεί ένα μόνο πράγμα. Από δω συνάγει ο φιλόσοφος ότι δεν μπορεί σε κανένα υποκείμενο ν’ αποδοθεί διαφορετική έννοια, και οι μόνες σωστές κρίσεις είναι οι ταυτολογικές (Α εστίν Α). δεν είναι ορθό, π.χ., να λέμε ο χρυσός είναι ξανθός, μα ο χρυσός είναι χρυσός, όχι ο άνθρωπος είναι θνητός αλλά το θνητό είναι θνητό.
    Και σύμφωνα με τον Πλάτωνα, "όμοιος ομοίω αεί πελάζει..."
    Το τελευταίο είναι για σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *