ροή ειδήσεων

Ο Βαλάντης σε μια βαθιά εξομολόγηση: «Διαγνώστηκα με καρκίνο στο νεφρό-Λύγισα τις πρώτες στιγμές»



Ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Με αγάπη Χριστιάνα», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας που είχε μεταδίδοντας ένα πολύ όμορφο μήνυμα γεμάτο δύναμη και θέληση.

Συγκεκριμένα είπε:

«Η Κύπρος είναι σαν δεύτερη πατρίδα μου. Στα 22 χρόνια πορείας μου έχω κάνει πολλά πράγματα στην Κύπρο. Έχω ζήσει τις πιο ωραίες στιγμές μου στην Κύπρο, με μεγάλες συναυλίες.

Η πιο δυνατή στιγμή ήταν όταν είχα πάει στη Ρόδο και έμεινα για 10 μήνες και τραγουδούσα σε μαγαζί. Με είχε κουράσει η θορυβώδης Αθήνα και δέθηκα πιο πολύ με το νησί. Διασκέδαζα με φίλους και έβλεπα παλιούς γνωστούς, γινόμασταν μια μεγάλη παρέα. Ήταν το στέκι όλη της Ρόδου. Ενώθηκα εχθροί μέσα από αυτή τη δουλειά και διασκεδάζαμε όλοι με την ψυχή μας.

Υπήρξαν πολλές σκληρές στιγμές στην καριέρα μου. Πάντα υπάρχει ένα σύστημα, αλλά έχω ένα “κεφάλι” που συζητάει πολλά και δεν μπορούσα να βρω διαύλους επικοινωνίας με συναδέλφους λόγω της ματαιοδοξίας τους. Δεν είχα παρέες και δεν έκανα ποτέ φιλίες στο χώρο.

Στην Ελλάδα τα παραφουσκώνουμε όλα. Παρερμηνεύονται πολλά από αυτά που λέω και μεταφέρονται και λανθασμένα. Μου

Έχω τρία παιδιά (4, 7, 15) από τρεις διαφορετικές γυναίκες. Ήμουν τυχερός στον έρωτα. Αγαπήθηκα και αγάπησα-αγαπάω. Όταν ερωτεύομαι δίνω τα πάντα. Δεν έχω πληγωθεί από χωρισμό αλλά λυπήθηκα. Είμαι δύσκολος στη σχέση. Θέλω τάξη μέσα στο σπίτι και τα παιδιά να κοιμούνται 9 η ώρα., αυτό λέω και στις μητέρες των παιδιών μου. Δεν θέλω να υπάρχει πολύ ελευθερία στο σπίτι μου.

Είχα μια περιπέτεια υγείας τον Σεπτέμβριο. Ήταν όταν θα πήγαινα στην Μαδαγασκάρη και έκανα εξετάσεις.’Οταν έμαθα για τον καρκίνο ήθελα να ηρεμήσω. Πέρασα τις πιο ήρεμες στιγμές της ζωής μου, μέχρι να εγχειριστώ. Είχα διάγνωση για καρκίνο στο νεφρό. Λύγισα τις πρώτες στιγμές όταν το έμαθα για πολύ λίγο. Δεν ήθελα άτομα γύρω μου, ήθελα να κάτσω μόνος μου στο νοσοκομείο.




Τα τελευταία χρόνια έχω αποκτήσει με τον ξάδερφο μου που είναι στο Αμερικανικό Κοινοβούλιο, μια πολύ καλή σχέση για αυτό βρέθηκα στον Λευκό Οίκο. Ο Τραμπ είναι πολύ συμπαθής και συγκεκριμένα στην Αμερική, ασχέτως αν δεν το λένε ή αν δεν συμφέρει να το πούνε. Κέρδισε, έκανε πράγματα που δεν έκανε κάποιος άλλος. Μεταφέρονται λάθος πράγματα γιατί ξερίζωσε το σύστημα. Ο Κλίντον έκανε χειρότερα πράγματα σε γυναίκες.

Η δήλωση μου με τον Γιάννη Πάριο παρεξηγήθηκε. Αυτό που είπα για τα κιλά, “κόπηκε” στο μοντάζ, εγώ μιλούσα για την παχυσαρκία. Αν γνωρίσω μια κοπέλα 50 κιλά και μετά πάρει άλλα 50, μπορεί να μην μου αρέσει. Με είπαν ρατσιστή των χοντρών, έχω υποστεί bullying λόγω του πάχους μου.»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *