ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο το Πρωτάθλημα σκαφών Optimist & Laser Νήσων Αιγαίου και Κρήτης



Από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου, θα διεξαχθεί στη Ρόδο το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου & Κρήτης για σκάφη Optimist & Laser, με τη συμμετοχή 200 ατόμων, ήτοι αθλητών, προπονητών και επιτροπών.

Ο εν λόγω αγώνας, αποτελεί ένα σκαλοπάτι διάκρισης για τους αθλητές των Ναυτικών Ομίλων, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να λάβουν μέρος στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα των κατηγοριών τους, αλλά και στους Πανελλήνιους Αγώνες.

Με την συνδιοργάνωση ιστιοπλοϊκών CAMP και Περιφερειακών πρωταθλημάτων, έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη θεματολογία του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος: Ο αθλητικός τουρισμός στα νησιά , ιδιαίτερα λόγω της δυνατότητας του να διαθέτει ιστιοπλοϊκά σκάφη στους συμμετέχοντες, μειώνοντας σημαντικά το κόστος συμμετοχής των ενδιαφερόμενων αθλητών των ομίλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.




Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου, ο εξοπλισμός, ο περιβάλλων χώρος με την ύπαρξη παρκινγκ για οχήματα, τρέιλερ και σκάφη, η ευκολία για καθέλκυση και ανέλκυση των σκαφών στο νερό καθώς και η εύκολη πρόσβαση στο νησί, τοποθετούν τον σύλλογο ως τον ιδανικό χώρο διεξαγωγής αγώνων, με προϋποθέσεις μελλοντικής συνεργασίας σε Διεθνείς διοργανώσεις, όπως Βαλκανικούς, Πανευρωπαϊκούς αλλά και Παγκόσμιους σημαντικούς αγώνες. Ο συνολικός προϋπολογισμός της ανωτέρω αθλητικής δράσης είναι 30.000 ευρώ, στον οποίο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συμμετέχει με το ποσό 20.031,20 ευρώ ενώ οι υπόλοιπες δαπάνες θα καλυφθούν από τον σύλλογο, τις χορηγίες και τη συνδρομή του Δήμου Ρόδου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *