ροή ειδήσεων

ΟΑΚΑ: Η εικόνα που σοκάρει από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (pic)

To ΟΑΚΑ μετατράπηκε σε πεδίο μάχης για άλλη μια φορά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Μια εικόνα που επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση ξέφυγε στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση των δύο αιωνίων έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα σ’ αυτήν φαίνονται χαρακτηριστικά κηλίδες αίματος πλησίον του αγωνιστικού χώρου.

Και όλα αυτά σε μια αναμέτρηση που όπως συμβαίνει πάντα τα τελευταία χρόνια, υπήρχαν οπαδοί μόνο της μια ομάδας στο γήπεδο. Τέτοιες εικόνες είναι ντροπή για τον αθλητισμό, διότι την αναμέτρηση δεν παρακολουθούσαν μονάχα ανεγκέφαλοι, αλλά οικογένειες και παιδιά που έτρεξαν έντρομοι να φύγουν από το ΟΑΚΑ.Δείτε την χαρακτηριστική εικόνα:

Καραπαπάς: «Θέλαμε να συνεχιστεί το παιχνίδι, υπήρξε μαχαίρι»

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μετέφερε τη θέση της πειραϊκής ομάδας για τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ, που οδήγησαν στη διακοπή του ντέρμπι των «αιωνίων».Ο Κώστας Καραπαπάς, που στην αρχή του αγώνα είχε έντονο διάλογο με οπαδούς του Παναθηναϊκού, είπε:O Κώστας Καραπαπάς

«Ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ώστε να βάλουμε κι άλλα γκολ, αλλά όπως καταλαβαίνετε ήταν αδύνατο υπό αυτές τις συνθήκες. Δυστυχώς αυτά είναι τα καλά του ποδοσφαίρου της εξυγίανσης. Φαντάζομαι ότι κανείς δεν ήταν ευχαριστημένος για όλα αυτά που έγιναν.




Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί από το 3΄, όταν έγινε εισβολή στον πάγκο του Ολυμπιακού και απειλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας. Ξαναλέω, αυτά είναι τα καλά της εξυγίανσης. Οι άνθρωποί μας είδαν το μαχαίρι, δεν είναι πληροφορία, συνέβη».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *