ροή ειδήσεων

TUI: Ενισχύεται το πτητικό πρόγραμμα προς τα ελληνικά νησιά το 2019



Περισσότερες από 100 πτήσεις προς Κρήτη (ιδιαίτερα προς Ηράκλειο) και Μαγιόρκα, οι 2 προορισμοί αναδεικνύονται στους «χρυσούς προορισμούς» της TUI, σε επίπεδο πτητικού προγράμματος, για το καλοκαίρι του 2019.

Ενισχυμένες είναι και οι πτήσεις προς τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά, όπως και τα Κανάρια και την ισπανική ενδοχώρα ενώ η προσφορά πτήσεων για το 2019 συμπληρώνεται από την Τουρκία, το Κειπ Βέρντε, τη Μαδέρα, το Μαρόκο, την Τυνησία και την Αίγυπτο.

Συνολικά, αυτό το καλοκαίρι, ο στόλος της TUI fly θα πετά προς 26 προορισμούς. Για πρώτη φορά, θα κρατηθεί το 5% της χωρητικότητας, θα επανασχεδιαστούν οι υπηρεσίες εδάφους και η συνεργασία μεταξύ του αερομεταφορέα και του τουρ οπερέιτορ ώστε να είναι στενότερη από ποτέ, δήλωσε ο διευθυντής της TUIfly, Oliver Lackmann.

Ο σχεδιασμός για εφέτος είναι η αύξηση του στόλου αεροσκαφών Boeing της TUI fly από 36 σε 29, ενώ φέτος θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά το Boeing 737 MAX 8 μετά την παραλαβή, φέτος 6 συνολικά αεροσκαφών τέτοιου τύπου (βοηθούν στην εξοικονόμηση καυσίμων και έχουν χαμηλό θόρυβο) για ταξίδια μεσαίων και μακρινών αποστάσεων.

Το πτητικό πρόγραμμα του αερομεταφορέα, με 900 πτήσεις εβδομαδιαίως, θα αυξηθεί κατά 7% το 2019.




Επιπλέον, προστέθηκαν ως νέοι προορισμοί η Λάρνακα, η Lamezia Terme και η Τζέρμπα.

Εκτός από τις πτήσεις με ιδιόκτητα αεροσκάφη, η συνεργασία με την White Airways θα προσφέρει ένα επιπλέον αεροσκάφος Airbus A321, 215 θέσεων, το οποίο, από το αεροδρόμιο Paderborn-Lippstadt, θα χρησιμοποιηθεί για πτήσεις προς Μαγιόρκα, Ηράκλειο, Κω, Ρόδο, Χουργκάντα, Γκραν Κανάρια, Φουερτεβεντούρα και Τενερίφη από τις 4 Μαϊου.

Από το αεροδρόμιο Karlsruhe / Baden-Baden η Sundair θα προσφέρει συνδέσεις με Ηράκλειο, Μαγιόρκα, Κω, Ρόδο, Χουργκάντα, Γκραν Κανάρια, Φουερτεβεντούρα και Τενερίφη από τις 24 Μαϊου με χρήση αεροσκάφους Airbus A319 150 θέσεων.

TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *