ροή ειδήσεων

Εκβίαζε 14χρονη με γυμνές φωτογραφίες!



Ο 29χρονος Αλβανός συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός αλλοδαπός, που έχει προφίλ σε social media και κατοικεί σε πόλη της Πελοποννήσου, κατάφερε να πάρει από 14χρονη φωτογραφίες στις οποίες το κορίτσι ήταν ημίγυμνο.

Στη συνέχεια, φέρεται να ζητούσε περισσότερες παρόμοιες φωτογραφίες και να απειλούσε την ανήλικη ότι αν δεν του τις στείλει, θα αναρτούσε αυτές που είχε ήδη, στο διαδίκτυο.





Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από έρευνα εντόπισε τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη στην Πελοπόννησο, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικών του τοπικού Τμήματος, βρέθηκαν στην κατοχή του δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο γυμνών και ημίγυμνων κοριτσιών, μεταξύ των οποίων και της 14χρονης.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο 20χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε στον ανακριτή για κύρια ανάκριση.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *