ροή ειδήσεων

Στη Μέση Ανατολή ο προορισμός των 20 κιλών κοκαΐνης που έφεραν στη Ρόδο με πλοίο της γραμμής



Οι δύο αλλοδαποί που έχουν συλληφθεί, επιχείρησαν να ναυλώσουν ιστιοφόρο - Εκτός από την κοκαΐνη, μετέφεραν και 166.000 χάπια Ecstasy

Λιμάνι της Μέσης Ανατολής ήταν ο τελικός προορισμός των δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας να μεταφέρουν με το πλοίο της γραμμής 20 κιλά κοκαΐνης και 166.317 χάπια χάπια Ecstasy.

Σύμφωνα με το Λιμενικό οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 30 και 61 ετών θα έφταναν στον τελικό προορισμό τους με ιστιοφόρο υπό ξένη σημαία.


Το ιστιοφόρο εντοπίστηκε στη Νέα Μαρίνα Ρόδου με τον 78χρονο αλλοδαπό κυβερνητή να υποστηρίζει στους Λιμενικούς οτι μαζί του είχε επικοινωνήσει ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων, ο οποίος τους είχε δώσει οδηγίες να φέρουν το σκάφος στη Νέα Μαρίνα Ρόδου προκειμένου του το παραδώσουν.





Ο 61χρονος τους είχε υποσχεθεί, όπως είπαν στους Λιμενικούς ότι θα τους πλήρωνε στη συνέχεια τα έξοδα προκειμένου να επιστρέψουν αεροπορικώς στο Ισραήλ.




Η σύλληψη των δύο αλλοδαπών το πρωί της Δευτέρας ήταν επεισοδιακή καθώς όταν τελωνειακός υπάλληλος προσπάθησε να τους σταματήσει για να ελέγξει το αυτοκίνητό τους, εκείνοι αντί να σταματήσουν, ανέπτυξαν ταχύτητα και κατευθύνθηκαν προς το μέρος του για να τον χτυπήσουν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι Λιμενικοί οι οποίοι και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα, στο οποίο επέβαιναν τα δύο άτομα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *