ροή ειδήσεων

Πρωτοφανές: Μέλισσες ζούσαν μέσα στο μάτι 20χρονης και τρέφονταν από τα δάκρυά της



Η νεαρή κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο για να εξετάσουν οι γιατροί το μάτι της, το οποίο είχε πρηστεί. Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις το ιατρικό προσωπικό εντόπισε τις τέσσερις μέλισσες.

Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθαν γιατροί στην Ταϊβάν, που ανακάλυψαν ότι τέσσερις μέλισσες ζούσαν μέσα στο μάτι μίας 20χρονης και τρέφονταν από τα δάκρυα και τον ιδρώτα της..


Η νεαρή He, όπως ονομάζεται η ασθενής, πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Φουγίν στην επαρχία Πινγκτούνγκ για να εξετάσουν οι γιατροί το μάτι της, το οποίο είχε πρηστεί. Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις το ιατρικό προσωπικό εντόπισε τις μέλισσες.

Ο καθηγητής Hung Chi-ting, ο επικεφαλής του οφθαλμολογικού τμήματος του νοσοκομείου, έκανε λόγο για «παγκόσμια πρώτη», καθώς δεν έχει ξαναγίνει γνωστή ανάλογη περίπτωση. «Είδα κάτι που έμοιαζε με πόδια εντόμου, έτσι τα τράβηξα κάτω από το μικροσκόπιο ένα-ένα, χωρίς να τραυματίσω το σώμα τους. Ήταν τέσσερις μέλισσες ενός είδους που ζει κοντά σε νεκροταφεία ή πεσμένα δέντρα, έτσι είναι απλό να τις πετύχεις καθώς σκαρφαλώνεις στα βουνά», είπε ο Hung Chi-ting, περιγράφοντας τη στιγμή που ανακάλυψε τις μέλισσες.




«Επισκεφτήκαμε και φτιάχναμε τον τάφο ενός συγγενή μας και κάθισα κάτω για να ξεχορταριάσω. Ένιωσα τον άνεμο να φυσάει στο πρόσωπό μου, μετά ένιωσα κάτι στο μάτι μου που νόμιζα ότι ήταν χώμα», είπε η 20χρονη και συνέχισε: «Καθάρισα το μάτι μου με νερό, αλλά άρχισε να με πονάει πολύ το βράδυ. Ο πόνος ήταν οξύς και το μάτι μου δάκρυζε»,

Οι ιατροί του νοσοκομείο προχώρησαν σε συνέντευξη Τύπου για το περιστατικό, κατά την οποία ανέφεραν ότι η κοπέλα έπαθε κυτταρίτιδα και κερατίτιδα. Οι δυο φλεγμονές προκλήθηκαν από το γεγονός ότι οι μέλισσες παρέμειναν στο μάτι της νεαρής γυναίκας για περισσότερο από τέσσερις ώρες.

Η ασθενής, μετά από την απαραίτητη φροντίδα, πήρε εξιτήριο και οι γιατροί πιστεύουν ότι θα αναρρώσει πλήρως.



Πηγή:

International Business Times

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *