ροή ειδήσεων

Υπόθεση βιασμού 32χρονης στη Ρόδο: «Είχε δεσμό με παντρεμένο»

Τι υποστηρίζουν οι εμπλεκόμενοι για τα ροζ video

Για «ψέματα» και «συκοφαντίες» μιλούν οι δύο από τους τρεις συνολικά εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού και εκβιασμού 32χρονης στη Ρόδο.

Όπως υποστηρίζουν δεν έχουν καμία σχέση με τις κατηγορίες που τους προσάπτονται, ενώ αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα εκείνοι κάλυπταν έναν τέταρτο φίλο τους, ο οποίος είναι παντρεμένος και διατηρούσε παράνομο δεσμό με την 32χρονη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η νεαρή γυναίκα είχε γνωρίσει μέσω Facebook έναν 50χρονο. Η γνωριμία τους εξελίχτηκε σε ερωτική σχέση. Ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν ο 50χρονος τη σύστησε σε δύο φίλους του.

Στην καταγγελία της την οποία και ερευνά η εισαγγελία Ρόδου, αναφέρει ότι οι τρεις τους τη βίαζαν, την βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν.


Μάλιστα είχαν ανεβάσει τα «ροζ» video στο διαδίκτυο. Η Δίωξη κατάφερε να βρει δύο εξ΄αυτών.


«Είχε δεσμό με παντρεμένο φίλο μας»

Μέσω του δικηγόρου του, ο 50χρονος ο οποίος φέρεται να γνώρισε την 32χρονη μέσω facebook, δήλωσε πως δεν είχε καμία επαφή μαζί της και πως κάλυπταν τον παντρεμένο φίλο τους με τον οποίο είχε δεσμό η 32χρονη.

«Όλα αυτά είναι ψέματα και φαντασίες. Αυτή είχε δεσμό με έναν παντρεμένο στη Ρόδο, ο οποίος ήταν φίλος των τριών υπολοίπων. Επειδή κάποια στιγμή του έκαναν παρατήρηση οι φίλοι του να μη διαλύσει την οικογένειά του εξαιτίας της, προφανώς χολώθηκε η κυρία και τους ανακάτεψε σε μία φανταστική ιστορία. Σε ένα σενάριο που δεν έχει αρχή και τέλος.





Γι΄αυτό τη μήνυσε για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση. Ήδη η υπόθεση βρίσκεται στις προανακριτικές αρχές» δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή ο Μανώλης Κουτσούκος, δικηγόρος του 50χρονου.
«Δεν είναι κανείς μας στα ροζ video»

Στην εκπομπή μίλησε όμως και ένας ακόμα εμπλεκόμενος, ο οποίος κάνει λόγο για υπόθεση-φιάσκο.

«Η κοπέλα καταρχάς δε μας γνωρίζει και δε τη γνωρίζουμε. Υπάρχουν χρήματα στη μέση. Ζητάει 40.000. Δείτε τα video. Ας τα δει και η ίδια πρώτα. Εγώ τα είδα από τη δικογραφία μου. Κανείς δεν υπάρχει σε αυτό το video. Η υπόθεση είναι ένα φιάσκοΔεν είναι ούτε καν η κοπέλα στο ίδιο video. Δεν ξέρω τον σκοπό που κάνει μία τέτοια κίνηση. Χρειάζεται να έχεις στοιχεία και ατράνταχτες αποδείξεις. Καίγεται μόνη της».

star

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *