ροή ειδήσεων

ΤΥΛΙΧΤΟ 3 ΕΥΡΩ; ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟΥ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΥΛΙΧΤΟΥ



Αναγνώστης: Αφού αποφάσισες από δω και στο εξής να μου πουλάς το σουβλάκι 3 ευρώ (μιας και κατά τη γνώμη σου εσένα το κράτος σε γδέρνει αλλά εμένα με έχει στα πούπουλα), θα πρέπει να ξέρεις τις παρακάτω συνέπειες και να εναρμονιστείς με αυτές.


1. Τα υλικά που θα χρησιμοποιείς, θα είναι ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και όχι εισαγωγής από Νικαράγουα. Ακόμα και η Κέτσαπ, θέλω να είναι τουλάχιστον Hellmann’s και όχι ARO, ΜΑΡΑΤΑ, ή τέλος πάντων κάποια άλλη που έχει 1 ευρώ τα 3 λίτρα και μυρίζει σαν αλεσμένη πάνα μωρού. Επίσης η τομάτα θα είναι φρέσκια και όχι σαν εμετός του κόμη Δράκουλα, και το κεμπάπ θα είναι από μοσχάρι και αρνί, όχι από γάτα και ιγκουάνα.


2. Αν διανοηθείς αντί για απόδειξη να μου φέρεις το παραγγελιόχαρτο (ή τίποτα), θα γίνεις διάσημος στα social media του δικού μας πλανήτη αλλά και όσων υπάρχουν ζωντανοί οργανισμοί. Κλαίγεσαι για τη φορολογία αλλά αποδειξούλες κόβεις κάθε αργία και κάθε φορά που ακολουθεί.. μιλημένη επίσκεψη της εφορίας.


3. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ θα είναι ασφαλισμένο, θα αμείβεται κανονικά, με τις υπερωρίες του, τα νόμιμα δώρα και αν ο διανομέας σου έρθει χωρίς κράνος ή χωρίς διακριτικό της επιχείρησης σου που θα έχεις φροντίσει να τον προμηθεύσεις, τότε θα γίνεται ότι και στο 2. Είναι υποχρέωση σου να τηρείς όλα τα παραπάνω.


4. Παύει να ισχύει η δικαιολογία «έλα μωρέ 2 ευρώ έδωσα, τι απαιτήσεις να έχω» όταν δε με ικανοποιήσει η ποσότητα ή η ποιότητα σου. Τώρα θα έχω απαιτήσεις, τις οποίες αν δεν πληρείς θα έχουμε πρόβλημα.


5. Το ίδιο θα ισχύσει και σε περίπτωση λάθους στην παραγγελία. Το «δε πειράζει, ένα λάθος έγινε» που ίσχυε μέχρι τώρα, μετατρέπεται σε «κερνάς τα λάθος, τα σωστά, και τα αναψυκτικά μας». Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη.


6. Όταν το σουβλάκι θα έρχεται κρύο, μάντεψε… ΘΑ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΙΣΩ. Αν δε προλαβαίνεις να το φέρεις ζεστό, περιόρισε τις περιοχές που εξυπηρετείς ή αύξησε το προσωπικό σου. Αν μου παραδώσεις σε περισσότερο από μισή ώρα χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος, το πιθανότερο είναι να με βρεις φαγωμένο, και μαζί με αυτό να βρεις και μία κριτική 500 λέξεων στη σελίδα σου.


7. Υποχρέωση σου επίσης είναι και να έχει ο διανομέας σου ρέστα για ότι του δώσω, δεν είμαι υποχρεωμένος κάθε φορά να σε προειδοποιώ ότι θα πληρώσω με 50ευρω (λέμε τώρα) λες και θα πληρώσω με ρούβλια, ούτε ο διανομέας σου είναι υποχρεωμένος να τρέχει να χαλάσει μέσα στη νύχτα για να μου φέρει ρέστα.


8. Αν είσαι σε φοιτητοπεριοχή και βάλεις το σουβλάκι 3 ευρώ τότε καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να οδηγηθείς σε ψυχίατρο, ίσως μόνο αυτός μπορέσει να εξηγήσει τι σκ@@ά συμβαίνει στο κεφάλι σου.


9. Συμφωνώ ότι ακρίβυνε το κρέας. Αλλά όχι αυτό που παίρνεις εσύ.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Εσύ που δεν θα βάλεις το σουβλάκι σου 3 ευρώ χωρίς λόγο, εσύ που θα το βάλεις αλλά θα σεβαστείς όλα τα παραπάνω, κι εσύ που σεβόσουν όλα τα παραπάνω από πριν και ήσουν άψογος επαγγελματίας (ΝΑΙ, υπάρχουν και τέτοιοι), ΔΕΝ ανήκετε σε αυτούς που στοχεύει το μήνυμα.
Δε θα αφήσουμε το σουβλάκι να πάει 3 ευρώ. Θα μας βρείτε μπροστά σας.


Αγανακτισμένος σουβλακόφιλος

Σχόλια

  1. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ!!! ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΑΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ 3 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/4/19 17:38

    Εδώ φίλε στην Ρόδο σε λίγο θα χρεώνουν και το χαρτί περιτύλιγματος του γύρου... Γνωστό μαγαζί χρεώνει επιπλέων 1 ευρώ στην παραγγελία και έχει την πίτα 2.70 τι να λέμε τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ εισαι απο τους γνωστούς βλαχους που έχουν έρθει κ δεν αφήνουν ευκαιρία για να μην δυσφημισουν την Ρόδο μας. Εγώ ξέρεις τι λεω, να πατε απο κει που ηρθατε δεν σας κρατάμε με το ζόρι...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/4/19 09:23

      Δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος κάτι και να πει για να δει τα χάλια του νησιού την απάτη την λαμογια και το τι παρτάκιδες είναι οι περισσότεροι... Και για αυτό το Νησί είναι σε μαύρα χάλια.. Ζούμε στο 2019 και με ένα κλικ μαθαινεις πολλά..μονιμος κάτοικος Ρόδου .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/4/19 16:27

      Αντώνης , βρε μανία με τους βλάχους ? Εδω η βλαχοι στα Τρικαλα έχουν λεωφορεία χωρίς οδηγούς, και κατηγορείς ακόμα τους βλάχους ? Βρε αυτοι οι βλάχοι ειναι 100 χρόνια μπροστά από την Ροδο και τους χωριάτες Ροδιτες που το παίζουν οτι τα ξέρουν ολα. Χωριάτες ειστε και τίποτα άλλο, για αυτο πάτε καθε χρόνο και χειρότερα, μακάρι να ειχατε το 1 % από του βλαχους, να έβλεπες και μια προκοπή και στην Ροδο. χωριάτη ε χωριάτη.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/4/19 09:47

    ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΛΟΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/5/19 11:44

    Όποιος θέλει να τρώει καλό Σουβλάκι θα πρέπει να το πληρώνει όσο αξίζει .Μόνο στην Ελλάδα είναι ξευτιλίζεται η τιμή του. Ο λιγούρης που έκανε αυτή την Δημοσίευση γιατί δεν διαμαρτύρεται για τον Καφέ την τυρόπιτα το σάντουιτς και διάφορα άλλα σνακ που είναι ακριβότερα από το σουβλάκι?
    Στο κάτω κάτω δεν υποχρεώνουμε κανένα να φάει σουβλάκι από τα καταστήματα μας. Αν εσύ είσαι σουβλακόφιλος όπως λες αγόρασε μια ψησταριά αγόρασε μια Γυριέρα και κάτσε σπίτι σου να τρως. Τέτοιους καραγκιόζηδες σαν εσένα δεν τους θέλει κανένας επιχειρηματίας. Όσο για το προσωπικό αμείβονται πολύ καλά και ειδικά οι ντελιβεράδες ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα πρηρώνονται με 3,5 Ευρώ την ώρα με δικά τους μηχανάκια βενζίνη δική τους σέρβις δικά τους, νομίζω δεν πρέπει να μιλάμε.
    Όταν απειλείς ολόκληρο κλάδο αν έχεις Α-----α βάλε και το όνομα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *