ροή ειδήσεων

ΑΣΕΑΔ: Επιτέλους εκδικάζει για το Λαύριο- Κολοσσός



Μετά από αρκετό καιρό αναμονής το ΑΣΕΑΔ την προσεχή Πέμπτη (11/4) θα εκδικάσει την έφεση του Λαυρίου σε βάρος της πρωτόδικης απόφασης του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ που είχε αποφασίσει την επανάληψη των 31 τελευταίων δευτερολέπτων του εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό στις 17 Νοεμβρίου 2018.

Λίγες αγωνιστικές πριν την αυλαία της κανονικής περιόδου της Basket League θα μπει ένα τέλος στα έρημα… 31 δευτερόλεπτα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου της Λαυρεωτικής ομάδας με τον Κολοσσό. Σε εκείνο το παιχνίδι το Λαύριο είχε νικήσει τον Κολοσσό, αλλά η Ροδίτικη ΚΑΕ είχε κάνει ένσταση και είχε δικαιωθεί πρωτόδικα στον Αθλητικό Δικαστή. Έπειτα το Λαύριο προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, εκεί όπου αποφασίστηκε ότι θα επαναληφθούν τα τελευταία 31 δευτερόλεπτα του αγώνα.




Μετά από σχεδόν πέντε μήνες αναμονής το ΑΣΕΑΔ όρισε την ημερομηνία της εκδίκασης αυτής της υπόθεσης. Ο Κολοσσός Ρόδου είναι με το… μισό «πόδι» στην Α2 και πολύ δύσκολα θα ανατραπεί η εις βάρος του κατάσταση. Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου το Λαύριο είχε επικρατήσει στην έδρα του Κολοσσού.

Όπως έχει αναλύσει το Sportime η καθυστέρηση της εκδίκασης της έφεσης του Λαυρίου μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο πρωτάθλημα. Ακόμα και να υπάρξουν… σπαρταριστά περιστατικά που όμοια τους δεν θα έχουμε ξαναδεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον ΕΣΑΚΕ απεστάλη αίτημα προς το ΑΣΕΑΔ ώστε να εκδικάσει άμεσα την υπόθεση, καθώς η καθυστέρηση είναι ήδη αδικαιολόγητα μεγάλη

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *