ροή ειδήσεων

Ταξιδιωτική οδηγία "βόμβα" των ΗΠΑ για την Τουρκία



Το νέο κεφάλαιο της ανοιχτής διπλωματικής σύγκρουσης των ΗΠΑ με την Τουρκία περιέχει ταξιδιωτική οδηγία-"βόμβα" των Αμερικανών για την ασφάλεια στη γείτονα χώρα.


Η σύγκρουση Ουάσινγκτον -Άγκυρας κλιμακώνεται. Το Στέιτ Ντιπάρμτεντ εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία με την οποία καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να «αναθεωρήσουν το ταξίδι στην Τουρκία λόγω τρομοκρατίας και αυθαίρετων κρατήσεων»!


Πρόκειται για "βομβαρδισμό" στην ήδη εύθραυστη τουρκική οικονομία αφού τα όσα αναφέρουν στη ταξιδιωτική οδηγία τους οι ΗΠΑ καθιστούν απαγορευτικό προορισμό την Τουρκία για τους Αμερικανούς πολίτες.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ταξιδιωτική του οδηγία αναφέρεται σε κινδύνους τρομοκρατικής επίθεσης και απαγωγών αλλά τονίζει και το ζήτημα των παράνομων φυλακίσεων Αμερικανών πολιτών.

Για το θέμα της τρομοκρατίας η ταξιδιωτική οδηγία αναφέρει ότι "τρομοκρατικές ομάδες σχεδιάζουν επιθέσεις στην Τουρκία, επιθέσεις χωρίς προειδοποίηση σε τουριστικές τοποθεσίες, εμπορικά κέντρα, τα ξενοδοχεία, εστιατόρια,πολιτιστικές εκδηλώσεις και κοινόχρηστους χώρους".
NATIVE ADVERTISING


Πηγή: militaire.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *