ροή ειδήσεων

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ



Το Σάββατο 20/04/2019 πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα της επιτροπής αγώνα στο Δημαρχείο Γενναδίου συνέλευση κατοίκων της Νότιας Ρόδου με τα εξής θέματα:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

Όσον αφορά το πρώτο θέμα αποφασίστηκαν πρώτον να πραγματοποιηθεί ΗΜΕΡΙΔΑ το Σάββατο 04/05/2019 στο δημοτικό σχολείο Γενναδίου για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας όπου θα μιλήσουνε γιατροί και νοσηλευτές, προκειμένου να ενημερωθεί όσος περισσότερος κόσμος γίνεται για τα προβλήματα αλλά και να τεκμηριωθούν επιστημονικά τα αιτήματα που έχουμε τα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι της Νότιας Ρόδου για τις υποδομές υγείας.

Δεύτερον αν η κυβέρνηση συνεχίσει να αδιαφορεί προκλητικά και ούτε καν να απαντάει στα αιτήματα μας τότε θα προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα σε κινιτοποιήσεις εφ’όσον έχουμε εξαντλήσει πλεόν όλα τα άλλα μέσα.

Όσον αφορά το δεύτερο θέμα αποφασίστηκε να καταρτιστεί υπόμνημα προς τους αρμόδιους φορείς που θα ζητάει την πραγματοποίηση νέων έργων ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης που έχουν ανάγκη τα χωριά της Νότιας Ρόδου καθώς και την μείωση των λογαριασμών σε σχέση με υπηρεσίες που δεν παρέχονται. Για παράδειγμα σε αρκετά χωριά ενώ δεν υπάρχει αποχετευτικό χρεώνονται τέλη αποχέτευσης, επομένως θεωρούμε λογικό το συγκεκριμένο τέλος να καταργηθεί μέχρι να υλοποιηθεί και να τεθεί σε λειτουργία αντίστοιχο έργο.

Κλείνοντας σημειώνουμε πως στην συνέλευση παρεβρέθηκε ο αντιπεριαφερειάρχης υγείας πρόνοιας και κοινωνικής συνοχής κ. Θωμάς Σωτρίλης, όπου έθεσε τις απόψεις της περιφεριακής αρχής για τα παραπάνω θέματα.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *