ροή ειδήσεων

Η «καυτή» ερώτηση προς Τσίπρα – Ζάεφ: «Τι θα γίνει με τη συμφωνία αν αύριο δεν είστε κυβέρνηση» – Τι απάντησαν



Στην καυτή ερώτηση κλήθηκαν να απαντήσουν οι Πρωθυπουργοί Ελλάδας – Σκοπίων Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, κατά την κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν από τα Σκόπια.

«Τι θα γίνει με τη συμφωνία των Πρεσπών στην περίπτωση που αύριο δεν είστε πλέον πρωθυπουργοί», ήταν η ερώτηση που υπεβλήθη σε Τσίπρα – Ζάεφ.

Δείτε τι απάντησαν:

Αλέξης Τσίπρας: «Σκοπεύουμε και οι δύο να το αποφύγουμε κερδίζοντας τις εκλογές. Οι συμφωνίες επ΄ ωφελεία των δύο λαών είναι σταθερές και δεν αλλάζουν. Το μεγάλο αντάλλαγμα είναι η σταθερότητα στη γειτονιά μας, και η στρατιωτική συνεργασία είναι ένας κρίσιμος κρίκος. Είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε καθήκοντα εναέριας αστυνόμευσης στη Βόρεια Μακεδονία. Σημαντική είναι και η συμφωνία πολιτικής αεροπορίας, σε ότι αφορά την εκπαίδευση στελεχών και την τεχνική βοήθεια μέσω του ραντάρ στην Θεσσαλονίκη για την ασφάλεια των πτήσεων. Προστατεύει από έκνομες ενέργειες και την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών. Με το αεροσκάφος που πήγαινα Βρυξέλλες, ο πιλότος έκανε παράκαμψη για να μην περάσει από τον εναέριο χώρο της ΠΓΔΜ. Αυτή η συμφωνία δεν πρόκειται να αμφισβητηθεί γιατί είναι προς ώφελος των λαών.»
Ζόραν Ζάεφ: «Κατ΄αρχήν, έχουμε πρόθεση να κερδίσουμε τις εκλογές. Ο Μητσοτάκης και Μίτσκοσκι θα υποστηρίξουν συν το χρόνω τις συμφωνίες που υπογράφονται και αυτό που δημιουργεί ωφέλη για τους λαούς. Είναι προς όφελος των λαών μας»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *