επικαιρότητα

Ο Κούλλης Νικολάου αποκαλύπτει τους ηθοποιούς της νέας σειράς που ετοιμάζει στη ΡόδοΜετά το «To τατουάζ» έρχεται νέα σειρά με ένα πολύ ενδιαφέρον cast και ο Κούλλης Νικολάου λέει τα ονόματα.


Φέτος είδαμε τη μυθοπλασία να επιστρέφει στους δέκτες μας. Είναι σημάδι ότι η ελληνική τηλεόραση βγαίνει από την κρίση;

«Εύχομαι όντως η ελληνική βιομηχανία τηλεόρασης να επενδύσει πιο πολύ στην ελληνική μυθοπλασία, που αποτυπώνει τη δική μας πραγματικότητα, τις δικές μας ζωές, τη δική μας κουλτούρα. Επιπλέον, εύχομαι να γίνονται και καλές δουλειές, έτσι ώστε ο κόσμος να εκτιμήσει την όλη διαδικασία. Υπάρχει θετικό έδαφος και αυτό είναι ευχάριστο».
Ποια είναι τα επόμενα σας σχέδια;

«Βρισκόμαστε στη Ρόδο για τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου του καθημερινού σίριαλ "Αστέρια στην άμμο", που βασίζεται στο βιβλίο της Ρένας Ρώσση - Ζαΐρη. Το σενάριο υπογράφει η Ρένα Ρίγγα, το σκηνοθετεί ο Θεόδωρος Νικολαΐδης και είναι η πρόταση μας για την απογευματινή ζώνη. Παίζουν οι Λία Βίσση, Σοφία Βογιατζάκη, Δημο­σθένης Παπαδόπουλος, Ρένος Ρώτας, Άρης Πλασκασοβίτης, Θεόφιλος Πασχάλης, Λαμπρινή Σκρέκα, Λουκία Πιοτιόλα, Χριστίνα Πάγκαλη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Λυδία Σγουράκη, Ανδριανή Μαλένη, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης και Λουκάς Ζήκος. Ταυτόχρονα σχε­διάζουμε και μια παραγωγή σε σενάριο της αγαπημένης μας Βάνας Δημητρίου, σε σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια του Ανδρέα Γεωργίου, όμως για την ώρα δεν έχω πολλά να πω».

Πηγή: Τηλέραμα

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης