ροή ειδήσεων

Μοναδική διάκριση για το Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL



Μία μοναδική διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL Γ.& Ε . ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Α.Ε.Ε στην μεγάλη γιορτή του τουρισμού Tourism Awards 2019 που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, εδραιώνοντας την θέση του ως κορυφαίο Τουριστικό Φορέα ανάμεσα στις πλέον καταξιωμένες και πρωτοποριακές τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας.

H λαμπρή τελετή απονομής των Tourism Awards 2019, πραγματοποιήθηκε στις 9 Απριλίου 2019 στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ,παρουσία του συνόλου των τουριστικών φορέων της χώρας,

Η πρωτοβουλία “AccessibleRhodes”που αποτελεί στην ουσία το αποτέλεσμα μιας πρωτοποριακής συνέργειας μεταξύ του GEMTravelκαι του ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. Ασλκειπιάδες , μεταξύ εκατοντάδων υποψηφιοτήτων από όλη την Ελλάδα κατάφερε να αποσπάσει :

-το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ( GoldAward ) στην κατηγορία Προσβάσημος Τουρισμός ( AccessibleTourism )

-το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ( GoldAward  ) στην κατηγορία Τουριστικές Υπηρεσίες ( TravelServices )

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία-δράση έρχεται ναι καλύψει τις ελλείψεις στις υποδομές αλλά και στον συντονισμό δράσεων και επικοινωνίας , που προέκυψαν μετά από την πρωτογενή έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο από την DingoMarketingTeam αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τουρισμού σε ανθρώπους με οποιαδήποτε μορφής αναπηρία .

Στόχος του AccessibleRhodes , που αποτελεί στην ουσία ένα κίνημα δράσεων και συντονισμού , είναι να προβάλει την Ρόδο ως ένα Παγκόσμιο Προορισμό για άτομα με αναπηρίες ακολουθώντας τις επιταγές του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού σύμφωνα με τον οποίο “ο Τουρισμός αποτελεί ένα αναφαίρετο κοινωνικό δικαίωμα του κάθε ανθρώπου”.

Mέσω του AccessibleRhodes παρέχονται υπηρεσίες μεταφοράς από και προς τις Πύλες εισόδου του Νησιού χρησιμοποιώντας σύγχρονα οχήματα που εξασφαλίζουν την άνεση και την ασφάλεια των συγκεκριμένων ατόμων και μπορούν να μετακινήσουν μέχρι και έξι αμαξίδια ταυτοχρόνως. Παράλληλα και για πρώτη φορά παρέχονται υπηρεσίες περιήγησης-εκδρομών χρησιμοποιώντας τα εν λόγω οχήματα αλλά και ειδικά ηλεκτροκίνητα οχήματα που επιτρέπουν στα συγκεκριμένα άτομα την επίσκεψη σε χώρους που μέχρι τώρα ήταν αδύνατον να επισκεφτούν όπως την Παλιά Πόλη αλλά και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου φέρνοντας έτσι σε επαφή τα συγκεκριμένα άτομα με την Πολιτιστική μας Κληρονομιά ενώ στα άμεσα σχέδια έχει ενταχθεί και η επίσκεψη στην Λίνδο.

Ταυτόχρονα και κατανοώντας τις υψηλές ανάγκες για ειδικό εξοπλισμό, παρέχεται πλέον η δυνατότητα ενοικίασης αυτού καθόλη την διάρκεια της διαμονής τους και περιλαμβάνοντας ειδικά κρεβάτια , χειροκίνητα και ηλεκτρικά αμαξίδια , πτυσσόμενες ράμπες ,ειδικό όχημα μεταφοράς ατόμου με αναπηρία στη θάλασσα, το οποίο παρέχει στο χρήστη την δυνατότητα να μεταβεί και μέσα στη θάλασσα για να κολυμπήσει, ειδική συσκευή για την διευκόλυνση χρήσης τουαλέτας και μπάνιου , ατομικό γερανό μεταφοράς ατόμου με αναπηρία , μηχανισμός που προσαρτάται στο αναπηρικό αμαξίδιο και επιτρέπει την προσέγγιση σε χώρους όπου υπάρχουν σκαλοπάτια.



Τέλος οι ανάγκες πληροφόρησης και επικοινωνίας, καλύπτονται μέσω της δημιουργίας ειδικής ιστοσελίδας (www.accessible-rhodes.com ) αλλά και κοινωνικών δικτύων μέσω των οποίων δίνεται η δυνατότητα καλύτερης πληροφόρησης αλλά και προβολής των εμπειριών του κάθε πελάτη .

ΟΙ παραπάνω υπηρεσίες και η ύψιστη τιμή των βραβείων αλλά και της δήλωσης της Επιτροπής των TourismAwards 2019ότι το AccessibleRhodesθα ενταχθεί στις 10 καλύτερες δράσεις του Τουρισμού της Ελλάδας (αποτελώντας στην ουσία ένα casestudy), καθιστούν το GEM TRAVELστην κορυφή των Τουριστικών Επιχειρήσεων της Ελλάδας αλλά και αποτελούν την απαρχή για νέες δράσεις και συνέργειες με γνώμονα πάντα την πρωτοπορία αλλά και την αναβάθμιση του Τουριστικού Προϊόντος

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *