ροή ειδήσεων

ΒΙΝΤΕΟ! Οι Τούρκοι ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ, όλη την Ελλάδα – Οι δυνατότητες των S-400



Του Γιώργου Φαρμάκη

Ο αρχηγός του τουρκικού ναυτικού Cihat Yaycı δήλωσε: «Η Τουρκία ενισχύει την ψυχολογική της αλλά και την φυσική της υπεροχή στο Αιγαίο με τη χρήση των UAV και του Ναυτικού της».

Παρακάτω είπε: «Η Ελλάδα, προσπαθεί να διεκδικήσει δικαιώματα στην ανατολική Μεσόγειο, μέσω της ανακήρυξης ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας σε νησιά, τα οποία δεν μπορούν να έχουν, σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες».

Παράλληλα, η γειτονική χώρα κρατάει υψηλούς τόνους και στην πράξη, όχι μόνο στα λόγια. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο el, οι Τούρκοι άρχισαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα τις προκλήσεις στο Αιγαίο, με την ταυτόχρονη είσοδο μαχητικών αεροσκαφών τους σε τρία σημεία του Αιγαίου.


Όπως γράφει το Militaire.gr, στις 10:15, δύο F-16 εισήλθαν στο FIR Αθηνών στη Ρόδο, άλλα δύο μεταξύ Λήμνου-Λέσβου και δύο F-4 μπήκαν μεταξύ Χίου-Σάμου.


Λίγο νωρίτερα στη Ρόδο είχε εμφανιστεί κι ένα αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου CN-235.


Δεν μας προκαλούν εντύπωση οι τουρκικές απειλές. Επιχειρησιακά νιώθουν έτοιμοι για μια αντιπαράθεση με την Ελλάδα όμως; Αυτό είναι ένα ερώτημα που μπορεί να απαντηθεί λογικά.


Προς ώρας, οι απειλές της Τουρκίας δεν μας αγγίζουν. Η παραλαβή του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400 όμως, μας βάζει σε σκέψεις. Ας μην ξεχνάμε ότι σύντομα οι Τούρκοι θα “κλειδώσουν” όλη την Ελλάδα. Οι S-400 θεωρητικά, φέρουν αντιαεροπορικά βλήματα διαφόρων τύπων, που έχουν εμβέλειες που ξεκινούν από τα 75 Χιλιόμετρα και φτάνουν τα… 400 Χιλιόμετρα


Ποιον στοχεύουν οι S-400; Τα ελληνικά μαχητικά φυσικά.


Η ελληνική απάντηση θα έρθει;




photo:eurokinissi

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *