ροή ειδήσεων

ΤUI: κορυφαία η Ρόδος στις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2020



Νωρίτερα από ποτέ προβαίνουν σε κράτηση διακοπών οι Βρετανοί στην TUI για το καλοκαίρι του 2020 έπειτα από απόφαση του τουρ οπερέιτορ να ανοίξει τις κρατήσεις για το πρόγραμμα της ερχόμενης χρονιάς πέντε μήνες νωρίτερα. Ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς, σε επίπεδο κρατήσεων, είναι τρία ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα, οι κρατήσεις στον οργανισμό για τη σεζόν του 2020 ξεπερνούν τις 100.000, πάνω από ένα χρόνο πριν τις ημερομηνίες αναχώρησης.

Εν τω μεταξύ, 15.000 επιβάτες έχουν ήδη προβεί σε κράτηση για τα 5T platinum ξενοδοχεία της TUI, ενώ ελληνικά νησιά όπως η Ρόδος, η Κως και η Ζάκυνθος είναι επίσης ιδιαίτερα δημοφιλή.

Το πρόγραμμα έγινε διαθέσιμο στην αγορά το Νοέμβριο, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στην ιστορία του οργανισμού. Η TUI γνωστοποίησε ότι για το καλοκαίρι του 2020 θα προσθέσει 2.000 επιπλέον ξενοδοχεία, μέσα στον Απρίλιο.

Η TUI αναφέρει ότι η κίνηση αυτή ήρθε ως απάντηση στην καταναλωτική συμπεριφορά των ταξιδιωτών, καθώς όλο και περισσότεροι, και ιδιαίτερα οι οικογένειες, επιθυμούν να πραγματοποιούν κρατήσεις διακοπών νωρίτερα.




Το άνοιγμα του προγράμματος του 2020 συμπληρώνεται από ένα εύρος πρωτοβουλιών στις πωλήσεις, όπως δωρεάν διακοπές για τα παιδιά και χαμηλές προκαταβολές, καθώς και με νέο σύστημα άμεσης χρέωσης.

Πάνω από το 60% των κρατήσεων στην TUI για το καλοκαίρι του 2020 από τους Βρετανούς αφορά προορισμούς μεσαίας απόστασης όπως η Κύπρος και τα Κανάρια, ενώ η Φλόριντα είναι δημοφιλής για μακρινές διακοπές με επίκεντρο την Disney.

TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *