επικαιρότητα

Η Ρόδος 'άνοιξε' τον δεύτερο κύκλο του 100% Hotel Workshop TourΜε δεδομένα τα χαρακτηριστικά του νησιού, οι ομιλητές προσάρμοσαν τη θεματολογία έτσι, ώστε να αφορά όχι μόνο τα boutique ξενοδοχεία, αλλά να δίνει ιδέες και στα μεγαλύτερα resorts που θέλουν να ξεφύγουν από τον μαζικό χαρακτήρα.

Με την επισκεψιμότητα να διπλασιάζεται σε σχέση με την περυσινή χρονιά, και με υψηλή ποιότητα κοινού ξεκίνησε η δεύτερη φάση του 100% Hotel Workshop Tour στη Ρόδο.

Για άλλη μια χρονιά η Ρόδος αποτέλεσε σημαντική στάση του 100% Hotel Workshop Tour. Αν και φημίζεται για τα μεγάλα της resorts, η Ρόδος περνά σε μια νέα φάση ξενοδοχειακής ανάπτυξης, και το The Boutique Hotel Workshop φάνηκε να προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού.Με δεδομένα τα χαρακτηριστικά του νησιού, οι ομιλητές προσάρμοσαν τη θεματολογία έτσι, ώστε να αφορά όχι μόνο τα boutique ξενοδοχεία, αλλά να δίνει ιδέες και στα μεγαλύτερα resorts που θέλουν να ξεφύγουν από τον μαζικό χαρακτήρα. Στο Workshop της Ρόδου ήταν όμως αισθητή και η ενεργή συμμετοχή του κοινού, που με παρεμβάσεις και ερωτήσεις έκανε ακόμη πιο διαδραστικό το event.

Επόμενος σταθμός του Tour θα είναι η Κρήτη, και συγκεκριμένα τα Χανιά και το Ηράκλειο, με την ομάδα των ομιλητών αλλά και την εταιρεία Demand να ετοιμάζουν ένα ιδιαίτερο event προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά της περιοχής.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ροδίνι ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όπλο ευτυχώς πρόλαβαν οι θαμώνες να τον αφοπλίσουν γρήγορα .
Αυτά και άλλα πολλά γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση στο συγκεκριμένο καφέ που μόνο καφέ δεν σερβίρει.
Έχουμε φτάσει στα όρια απελπισίας στην γειτονιά η αστυνομία κοιμάται και κανένας δεν κάνει τίποτα .
Έχουμε φτάσει σε βαθμό να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. βίντεο...

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά