ροή ειδήσεων

Προμηθέας - Κολοσσός Ρόδου 99-22



Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου ο Προμηθέας, ο οποίος διέλυσε τους «θαλασσί» με το εμφατικό 99-22, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε με 10-0 στα πρώτα λεπτά. Ο πρώτος πόντος του Κολοσσού ήρθε με βολή του Φεσάκη και το πρώτο καλάθι από τον Τσακίρη που έκανε το 19-3 στο έκτο λεπτό. Με εύστοχο δίποντο του Δατσιάδη, η διαφορά έφθασε για πρώτη φορά τους 30 πόντους (35-5) στο 12ο λεπτό.


Με ένα σερί 20-0 ο Προμηθέας μετέτρεψε το υπέρ του 51-12 στο 17ο λεπτό σε 71-12 στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου, καθώς ο Κολοσσός δεν σημείωσε πόντο για πάνω από δέκα λεπτά. Η διαφορά ανέβαινε συνεχώς μέχρι τα έρθει το τελικό αποτέλεσμα.

Δεκάλεπτα: 31-5, 57-12, 77-18, 99-22
Διαιτητές: Γκιόργκι-Τσαϊκόφσκι-Ερικσσον
Προμηθέας Πάτρας (Κεσαπίδης): Καφεζάς 9(1), Δατσιάδης 3, Μπαζίνας 11, Μαντζούκας 15(4), Κολιός 7(2), Λογοθέτης 1, Κουρουπάκης 18, Λαναράς 4, Αδαμόπουλος 9, Γάρρας 14(4), Μαντίκος 8(2).
Κολοσσός Ρόδου (Γρεμμενάς): Τσακίρης 3, Μπακίρης 2, Κουρμαδιάς 6, Βαρβαρέσος Δ. 2, Ζαχαρίας, Φεσάκης 1, Βαρβαρέσος Φ. 3, Κωνσταντούρας, Μιροσάβιτς 4, Γανωτάκης, Χατζηιωάννου, Γκοτζάι 1.

Κουρουπάκης: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Ο Περικλής Κουρουπάκης του Προμηθέα Πάτρας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Ηταν ένα εύκολο απόγευμα για μας. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την εμφάνιση. Μας ενδιαφέρει πολύ το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Περιστέρι. Εχουμε δύο ακόμη ντέρμπι τις τελευταίες δύο μέρες του τουρνουά και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *