ροή ειδήσεων

Παρατείνεται η κράτηση των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Τοπαλούδη



Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου

Την παράταση της προσωρινής κράτησης των δύο κατηγορουμένων για το βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ροδιακή», το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα που εξέδωσε, αποφάσισε ο 22χρονος Ροδίτης και ο 20χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής να παραμείνουν στις φυλακές, όπου ήδη κρατούνται, άλλους έξι μήνες. Όπως είναι γνωστό, τους δύο δράστες βαραίνουν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και του βιασμού από δράστες που ενεργούσαν από κοινού, κατηγορίες για τις οποίες μετά τις απολογίες τους στις αρχές Δεκεμβρίου 2018 είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στις φυλακές.

Η δικογραφία της υπόθεσης εξακολουθεί να παραμένει «ανοικτή», καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα από τα μηνύματα, που φέρεται να είχε ανταλλάξει η άτυχη φοιτήτρια με τους δύο δράστες μέσω facebook. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο φάκελος της υπόθεσης θα εισαχθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου, το οποίο και θα αποφανθεί για την παραπομπή των δύο κατηγορουμένων σε δίκη.

news.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *