ροή ειδήσεων

Η αποστολή της Μαύρης Θύελλας για Ρόδο και η πιθανή της ενδεκάδα



Από νωρίς σήμερα (!) το απόγευμα η αποστολή της Μαύρης Θύελλας βρίσκεται στην Αθήνα εν όψει Διαγόρα και Ρόδου


Από νωρίς σήμερα (!) το απόγευμα η αποστολή της Μαύρης Θύελλας βρίσκεται στην Αθήναεν όψει Διαγόρα και Ρόδου (Τετάρτη θυμίζουμε ο αγώνας) και έχει καταλύσει σε παραλιακό ξενοδοχείο της Βάρκιζας.


Αύριο Τρίτη το πρωί η ομάδα του μονίμως πια ανασφαλή Γιάννη Χριστόπουλου – απαίτησε πάλι, όπως και με τον… Ασπρόπυργο – να πάει η Καλαμάτα δύο (!) μέρες πρι πριν παρακαλώ στην Αθήνα και να μπει ο σύλλογος σε διπλάσια έξοδα, καθώς θα επιστρέψει την Πέμπτη (!), πάλι αεροπορικώς στην πρωτεύουσα και μετά οδικώς φυσικά στην Καλαμάτα, ενώ με τα ίδια λίγο πολύ χρήματα θα μπορούσε να μπει τσάρτερ και να πάνε και 100 ακόμη φίλαθλοι στο “σμαραγδένιο νησί” να συμπαρασταθούν στους “μελανόλευκους” – θα κ, άνει προπόνηση σε γήπεδο της… περιοχής και το απόγευμα θα πετάξει για την Ρόδο.

Βάσει όλων όσων έχουμε δει μέχρι τώρα και παρακολουθήσει (πάντα) αποκλειστικά στο Sportstonoto.gr , καθώς και πάλι επικρατεί τρομερή (κλασική φέτος) μυστικοπάθεια και απίστευτη εσωστρέφεια στον σύλλογο, αλλά και όπως αγωνίστηκε, ξεκίνησε και στο φιλικό με την Εράνη, οι “Μεσσήνιοι” κόντρα στον Διαγόρα θα παραταχθούν ως εξής:

Κασωτάκης ο πορτιέρο (δεν του βγήκε του Χριστόπουλου ο Βούρας με Παναρκαδικό), Τσόπελας (τραυματίας, αν δεν μπορέσει να ξεκινήσει ο Τάμπας δεξιά στην άμυνα), Φουάσης (τραυματίας και ο Ψάνης, εκτός αποστολής αυτός), Μπίζος (θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον επίσης τραυματία Βοσκόπουλο), Αλιατίδης στην άμυνα. “Εξάρι” πίσω θα παίξει ο Ζαχαρόπουλος, Αντωνιάδης και Πινδώνης μπροστά σαν δύο “οκτάρια” στο κέντρο, δεξιά στην επίθεση ο Πέριτς, αριστερά ο Λαθύρης και κεντρικός επιθετικός ο Γιόνδης. Έξω δηλαδή οι Μάρκοβιτς και… Μίνγκας. Ένα κλασικό “Χριστοπουλικό” 4-3-3 δηλαδή.



Βούρας, Ρόνι Κάρλος και Μαστρατωνάκης συμπληρώνουν την “μελανόλευκη” 18κτάδα εν όψει πάντα του ματς με τον Διαγόρα, ενώ εκτός έμεινε ξανά – όπως και με Ασπρόπυργο – ο φορμαρισμένος Αθανασόπουλος, όπως φυσικά και ο τιμωρημένος Χίλγκεν.

Περίπου 40 με 5ο ηρωικοί οπαδοί της Μαύρης Θύελλας θα ταξιδέψουν και πλοία και αεροπλάνα να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους και στην πανέμορφη Ρόδο μας!

sportstonoto

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *