ροή ειδήσεων

Στοιχεία ΣΟΚ για την υπόθεση Τοπαλούδη - Είχαν εμμονή να τη σκοτώσουν (vid)



«Ήταν ήρεμοι, είχαν εμμονή να τη σκοτώσουν»


Στο «φως» έρχονται ανατριχιαστικά στοιχεία για τη φρικτή δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο


Με δικαστική απόφαση παρατείνεται η κράτηση των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία Τοπαλούδη στις φυλακές Γρεβενών.

Όπως αναφέρει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου η άτυχη φοιτήτρια είχε έναν αργό, βασανιστικό θάνατο καθώς οι δράστες συμπεριφέρθηκαν με ιδιαίτερη σκληρότητα, όπως μετέδωσε με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν εμμονή να σκοτώσουν την άτυχη Ελένη Τοπαλούδη. Αποφάσισαν από κοινού την εξόντωσή της άτυχης κοπέλας.


Το κορίτσι έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Επιχείρησαν να τη στραγγαλίσουν, τη γρονθοκόπησαν, την απειλούσαν με μαχαίρι, τη χτύπησαν με το ηλεκτρικό σίδερο και την έριξαν ζωντανή σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στον γκρεμό.

Σε ήρεμη ψυχική κατάσταση οι δράστες

Η εγκληματική συμπεριφορά τους παρουσιάζει ασυνήθιστα στοιχεία και μη αναμενόμενα ακόμα και για τα πιο ειδεχθή εγκλήματα. Οι κατηγορούμενοι όπως αναφέρεται ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση,ο ένας είχε αποδεχθεί πλήρως τη συμπεριφορά του άλλου.

Σύμφωνα με το STAR για όλους αυτούς τους λόγους παρατάθηκε η κράτησή τους στις φυλακές Γρεβενών καθώς έχουν συμπληρωθεί έξι μήνες από την ημέρα που συνελήφθησαν για το ανατριχιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *