ροή ειδήσεων

Απίστευτη περιπέτεια για 9χρονη στη Ρόδο… Την ξέχασαν στο αεροδρόμιο



Μια απίστευτη περιπέτεια περνά τις τελευταίες ώρες μια οικογένεια, με αφορμή το αεροπορικό ταξίδι ενός 9χρονου κοριτσιού από το Ηράκλειο στη Σάμο.


Ειδικότερα, η μητέρα πλήρωσε το αεροπορικό εισιτήριο για το κοριτσάκι, ενώ κατέβαλε και έξτρα χρήματα για επίβλεψη από αεροσυνοδό, επειδή ήταν ασυνόδευτο, προκειμένου να το παραλάβουν οι συγγενείς στο αεροδρόμιο της Σάμου.

Η πτήση έφυγε κανονικά το πρωί του Σαββάτου από το Ηράκλειο, με το κοριτσάκι να επιβιβάζεται στο αεροσκάφος, το οποίο έκανε μια στάση στο αεροδρόμιο της Ρόδου για ανεφοδιασμό.

Εκεί φαίνεται ότι υπήρξε μια μεγαλύτερη από το κανονικό καθυστέρηση, ωστόσο μετά από περίπου 4 ώρες το αεροπλάνο αναχώρησε για τον τελικό προορισμό του, τη Σάμο. Μόνο που το 9χρονο παιδί δεν ήταν μέσα σε αυτό…

Όπως αναφέρουν στο cretalive.gr οι συγγενείς, το κορίτσι παρέμεινε για άγνωστο λόγο στην ειδική αίθουσα ασυνόδευτων στο αεροδρόμιο της Ρόδου και κατατρομαγμένο μετά από αρκετή ώρα κατάφερε να επικοινωνήσει με την μητέρα του, η οποία ήδη έχει πάει στην αστυνομία για να μπορέσει να βγάλει άκρη στην απίστευτη αυτή υπόθεση.

Πάντως, για καλή τύχη της οικογένειας, η μητέρα της 9χρονης είχε δώσει συσκευή τηλεφώνου στο παιδί προκειμένου να μπορέσει να επικοινωνήσει σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι.

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς στη Σάμο, που μάταια περίμεναν να παραλάβουν το κοριτσάκι, «ενημερώνονταν» ότι τουλάχιστον στα…χαρτιά φαινόταν να έχει κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι.

Ως τις 17.00 το απόγευμα και μετά από μεγάλη κινητοποίηση της οικογένειας αλλά και αναφορά του περιστατικού στις αρχές, το παιδί, με πρωτοβουλία της αεροπορικής εταιρείας είχε μεταφερθεί στην Αθήνα, προκειμένου από εκεί, στις 19.00 να ταξιδέψει για Σάμο, προκειμένου να λήξει η περιπέτειά του.


Εν τω μεταξύ, μέσα στην αναστάτωση, στο παιδί δόθηκε φαγητό αφού έφτασε στην Αθήνα κι ενώ περιπλανιέται σε αεροδρόμια κι αίθουσες αναμονής από τις 06.00 το πρωί. Χρειάστηκαν όμως δύο ώρες, σύμφωνα με την οικογένεια, για να μπορέσει το παιδί να ηρεμήσει από το φόβο και την αγωνία, διαπιστώνοντας ότι είχε χαθεί.

Η οικογένεια της 9χρονης έχει ήδη κινήσει νομικές διαδικασίες κατά παντός υπευθύνου για αυτή την περιπέτεια.

Πηγή: CNN Greece

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/6/19 23:49

    ΝΑ ΜΗ Τ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΣΟΒΑΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *