ροή ειδήσεων

Ασυνείδητοι οδηγούν στο πάρκινγκ του ΙΚΑ


Αναγνώστης: Σήμερα κατά τις 15:45, αυτοκίνητο τύπου Atos γκρι χρώμα, πέρασε με ταχύτητα τουλάχιστον 80km/h και με το βλέμμα στραμμένο στο κινητό του, μέσα από το μπροστινό parking του ΙΚΑ, προκειμένου να αποφύγει το συγκεκριμένο φανάρι! 
Ένα βήμα πιο μπροστά να ήμουν θα είχε συμβεί σίγουρα το μοιραίο! 
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ κάτι τέτοιο σε εκείνο το σημείο! 
Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ εργάζονται μέχρι τις 4 αλλά και κάποιες ημέρες της εβδομάδας οι υγειονομικές υπηρεσίες εξυπηρετούν μέχρι αργά το απόγευμα ασθενείς! 
Σήμερα εγώ στάθηκα τυχερή, άλλος μπορεί όχι...

Σχόλια

  1. Και με 30χλμ. να πέρασε είναι υπερβολικό. Ο ή η οδηγός που έκανε κάτι τέτοιο το έκανε για να γλιτώσει 1 έως 1,5 δευτερόλεπτο. αφού το επόμενο φανάρι είναι κόκκινο και ανάβει αφού έχουν φτάσει εκεί αυτοί που περίμεναν στο φανάρι του Ι.Κ.Α. Σε αυτόν τον εγκληματία - χειριστή του οχήματος το μόνο που μπορείς να του πεις και ίσως το νοητικό του επίπεδο καταλάβει είναι το ότι αν ένας πεζός (παρόλο το προχωρημένο της ώρας) έτυχε να διαβαίνει εκείνη την ώρα το προαύλιο χώρο που είναι είσοδος - έξοδος των ιατρείων Ι.Κ.Α. και ως "απροσεχτός" (ο πεζός πάντα) "έπεφτε" πάνω του, η "βλακεία" του πεζού θα κόστιζε σε αυτό τον "έξυπνο" χειριστή του οχήματος 2 με 3 ώρες καθυστέρησης, άμεσα τουλάχιστο. Αν σας είχε παρασύρει θα καταγραφόταν από του "ειδικούς" ως ατύχημα, εσείς η Άτυχη και αυτός ο τυχερός και όχι εσείς το θύμα και αυτός ο εγκληματίας. Εν κατακλείδι ο πεζός σε αυτή την χώρα είναι αναλώσιμος (στον δρόμο ισχύει ο νόμος του δυνατού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά σε αυτά τα μέρη που γινονται συστηματικά οι παραβιασης 1 2 φορες να τους εγραφε η αστυνομία θα το ξανα κάναν άρα υπαρχη αδιαφορία από το ίδιο το κράτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/6/19 18:20

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ!!!ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια τι καπνιζετε ολοι εδω μεσα; πηγε να την πατησει την αλλη κανας μαλακας και εγραψε αρθρο ολοκληρο αντι να του κατεβασει 2 χριστοπαναγιες να ξεθυμανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/6/19 09:49

    και απο την αντιθετη πλευρα εχει κατι αναλογο με φαναρια για αναστροφη αλλα 99% το χρησημοποιουν για να προσπερασουν αυτους που σταματουν στο κοκκινο,θεωρωντας τον εαυτο τους εξυπνοτερο.Για αλλη μια φορα ασχετα φαναρια που μαλλον τοποθετηθηκαν για να εξυπηρετουν την μια πολυκατοικια.Αληθεια ποιος μενει εκει;Για ψαξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *